skip to Main Content

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
115 berichten.
Sander Sander uit Berkel en Rodenrijs schreef op juni 19, 2018 om 12:24 pm:
Klus: Lekkage afvoer gootsteen verhelpen

Snel, vakkundig en netjes. Prima kerel, geen exorbitante prijs
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Sander,

Ik ben blij dat waar Wolthuis rioolservice voor staat, ook zo overkomt bij u.
Anita Anita uit 's Gravenhage schreef op juni 19, 2018 om 9:33 am:
Klus: Kraantje voor de afwasmachine installeren.

Heel fijn dat de afspraak zo snel kon. Hij vroeg om de juiste afmeting wat betreft de plaatsing van de vaatwasser, super. Heel fijn dat de klus af is en dat de vaatwasser geplaatst kan worden. Ik ben zeer tevreden.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anita,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over de uitgevoerde klus. Daar doen we het voor, tevreden klanten.
Jacqueline Jacqueline uit Leiden schreef op juni 19, 2018 om 6:32 am:
Klus: afvoer ontstoppen en weer lekvrij maken.

Dhr Wolthuis reageerde erg snel op mijn opdracht en we hebben voor de dag erop een afspraak kunnen maken.
Hij heeft binnen het uur de verstopping weten te verhelpen én een nieuwe lekvrije aansluiting gemaakt, waar ik bovendien voortaan bij verstopping zelf iets kan doen zonder alles los te hoeven halen. Hij gaf me nog een uitstekende tip ter preventie van verstopping. Daarnaast had ik een klein lek probleempje met het siffon van het fontein in de wc en dat heeft hij ook gemaakt.
Een erg prettig en vakkundig persoon die ik zeker bij anderen zal aanbevelen.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Jacqueline,

Ik ben erg blij dat u zo tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hoe het is uitgevoerd. Klanttevredenheid is erg belangrijk bij Wolthuis rioolservice en zijn niet te beroerd verder te kijken dan onze neus lang is.
Niels Niels uit Bleiswijk schreef op juni 18, 2018 om 7:10 pm:
Klus: Plaatsen en aansluiten waterafvoer zolderverdieping

Afvoerbuis door meerdere verdiepingen heen aan laten leggen. Prima werk! Netjes en secuur en in goed overleg. Kon snel aan de slag. Vooraf heldere afspraken kunnen maken welke goed worden nageleefd. Aanrader! Goede kwaliteot van het werk
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Niels,

Ik ben blij dat u Wolthuis rioolservice een aanrader vind voor andere mensen. Ik heb met plezier deze klus voor u uitgevoerd.
G G uit Berkel en Rodenrijs schreef op juni 18, 2018 om 4:45 pm:
Klus: Afvoer ontstoppen

Prettig, snel en vakkundig uitgevoerd
Admin-antwoord door: Dylan
Beste G,

Goed om te horen dat u tevreden bent met het geleverde werk.
Josta Josta uit Nieuwegein schreef op juni 14, 2018 om 3:56 pm:
Klus: Vervangen afvoerpijp gootsteen keuken

Goede ervaring! Vlotte communicatie, netjes op tijd aanwezig en klus prima uitgevoerd voor een heel reëel bedrag (daar waar anderen ruim tweemaal zoveel vroegen voor dezelfde klus!). Oprecht en heldere informatie.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Josta,

Fijn dat u Wolthuis rioolservice als goed heeft ervaren. Dat is ook onze insteek van het werk.
Tanja Tanja uit Amsterdam schreef op juni 13, 2018 om 3:20 pm:
Klus: Lekkage keuken

Vriendelijk en betrouwbaar bedrijf. Dacht goed mee en heeft net werk afgeleverd.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Tanja,

Goed om te horen dat het bedrijf ook overkomt zoals wij het willen uitdragen.
Anoniem Anoniem uit Rotterdam schreef op juni 12, 2018 om 9:19 am:
Klus: wc-pot zit los waardoor lekt aan onderkant

MIjn ervaring is positief. Een knul die betrouwbaar overkomt door in oplossingen te denken die niet direct een halve verbouwing betekenen. Hoop dat ik hem lange tijd niet meer nodig zal hebben, maar anders neem ik zeker weer contact met hem op!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste anoniem,

Wat goed om te horen dat u het positief ervaren heeft. Wij hopen ook voor u dat u ons voorlopig niet nodig heeft. Is dit echter wel nodig dan staan wij voor u klaar!
Tjerk Tjerk uit Utrecht schreef op juni 6, 2018 om 12:30 pm:
Klus: 2 hoekstopkranen op waterleiding keuken aansluiten

Vriendelijke man met passie voor zijn werk, die meedenkt en ook nog eens duidelijk communiceert. Zo hoop je dat alle loodgieters zijn!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Tjerk,

Blij om te horen dat de passie overkomt zoals ik het ook voel.
Charles Charles uit Waddinxveen schreef op juni 5, 2018 om 12:17 pm:
Klus: Hemelwaterafvoer ontstoppen

Nog niet lang geleden voor zichzelf begonnen. Belde netjes, ruim een uur van te voren, op dat het een half uur later werd vanwege een klus die uitliep. Behoorlijke verstopping in de afvoer binnen een uur verholpen. Daarnaast gewoon een eerlijke doener zonder blaba-verhalen en je kan gewoon bij hem pinnen. Aanwinst voor Gouda en omstreken. Is 24/7 bedrijf zegt hij. Dus als de nood aan de man is, ga ik weer met hem in zee.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Charles,

Een groot compliment dat u Wolthuis rioolservice een aanwinst vind voor de omgeving.
Wesley Wesley uit Papendrecht schreef op juni 4, 2018 om 12:16 pm:
Klus: Afvoerbuis vervangen (afvoerwater)

Goede ervaring. Na het telefonisch doorspreken van de opdracht, is deze naar behoren uitgevoerd. Binnen budget gebleven, klus snel en goed uitgevoerd.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Wesley,

Wat goed om te lezen dat u een goede ervaring heeft beleefd met Wolthuis rioolservice. Hier doen wij het natuurlijk voor.
Sylvia Sylvia uit 's Gravenhage schreef op juni 4, 2018 om 11:48 am:
Klus: Toilet ontstoppen en ander toilet lekkage verhelpen

Snel gereageerd en kwam de volgende dag de opdracht al uitvoeren. Alles goed opgelost. Bij volgende klus ga ik hem zeker weer benaderen.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Sylvia,

Ik hoop voor u dat er niet snel nog een klus nodig is, maar mocht dit zo zijn dan staan wij paraat voor u!
Yasin Yasin uit Rotterdam schreef op juni 1, 2018 om 11:08 am:
Klus: water afvoer pvc keukenkraan vaatwasser,

Snel en vakbekwaam
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Yasin,

Fijn dat u benoemd waar wij voor staan.
natascha natascha uit Zoetermeer schreef op mei 31, 2018 om 11:34 am:
Klus: lekken bij spoelbak

Een hele fijne en prettige ervaring gehad. De lekkage is verholpen, goed advies en netjes achter gelaten.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Natascha,

Wat goed dat u een prettige ervaring heeft gehad met Wolthuis rioolservice. Dit is ook waar wij o.a. voor staan.
Anoniem Anoniem uit Vleuten schreef op mei 30, 2018 om 11:33 am:
Klus: Aansluiting riool op huis lekt

Super snel en goed geholpen door de deze vakman met het repareren van een lekgeraakte rioolaansluiting door grondzetting. Klus is netjes en vakkundig uitgevoerd, tegen een nette prijs.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Vakkundigheid staat hoog bij ons op de lijst, dus goed om te horen dat u het ook zo ervaren heeft.
SPC Russchenberg SPC Russchenberg uit Rotterdam schreef op mei 8, 2018 om 9:04 pm:
Klus: huisaansluiting riool repareren

Heeft me zeer snel geholpen en probleem opgelost.
Klus viel tegen maar goed werk geleverd.
Ik kon zelf niet aanwezig zijn tijdens de werkzaamheden maar werd geregeld gebeld hoe het werk ging en wat er gebeurde.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste SPC Russchenberg,

Het is vanzelfsprekend voor ons dat de klant op de hoogte gehouden wordt, of hij/zij aanwezig is of niet. Fijn dat u dit ook goed ervaren heeft.
Max Max uit Zeist schreef op april 20, 2018 om 1:54 pm:
Klus: regenafwatering / riool aanpassen.

Dylan heeft goed werk geleverd! Hij is aardig en communiceert goed.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Max,

Bedankt voor het compliment. Goed werk leveren is voor ons vanzelfsprekend maar altijd fijn dat het ook zo ervaren wordt.
Janny Janny uit Rotterdam schreef op april 20, 2018 om 1:40 pm:
Klus: luik maken in achterwand keukenkastje en lekkage opsporen / verhelpen.

Prima service, kon al snel beginnen, vakkundig het probleem opgelost.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Janny,

Bedankt dat u tevreden bent over het geleverde werk.
Bob Bob uit 's Gravenhage schreef op april 14, 2018 om 5:21 pm:
Klus: Afvoer keuken verstopt.

Mijn ervaring is heel positief , de persoon ( Dylan ) kwam precies op tijd en heeft de verstopping op een hele nette en professionele manier verholpen. De Totale klus duurde ongeveer 5 kwartier ( was een aardige verstopping ) en de prijs was erg goed en eerlijk. Als ik mijn afvoer systeem in de kruipruimte ga vervangen dan laat ik het door deze persoon doen want de verstopping was mede veroorzaakt door verzakte pijpen en teveel bochten van 90 graden.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Bob,

Heel fijn om te horen dat u Wolthuis rioolservice als heel positief heeft ervaren.
Voor nieuwe problemen en/of werk weet u ons te vinden.
Peter Peter uit Haarlem schreef op april 10, 2018 om 8:10 am:
Klus: Rioolbuis reinigen of vervangen, regenpijp erop aansluiten.

Snel ter plekke, vakkundig aangelegd. Prettig in de omgang en communicatie, faire prijs.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Peter,

Dank u wel voor de fijne feedback. Goed om te lezen dat u tevreden bent over Wolthuis rioolservice.
Back To Top
BEL ONS