skip to Main Content

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
109 berichten.
Tanja Tanja schreef op juni 13, 2018:
Klus: Lekkage keuken

Vriendelijk en betrouwbaar bedrijf. Dacht goed mee en heeft net werk afgeleverd.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Tanja,

Goed om te horen dat het bedrijf ook overkomt zoals wij het willen uitdragen.
Anoniem Anoniem schreef op juni 12, 2018:
Klus: wc-pot zit los waardoor lekt aan onderkant

MIjn ervaring is positief. Een knul die betrouwbaar overkomt door in oplossingen te denken die niet direct een halve verbouwing betekenen. Hoop dat ik hem lange tijd niet meer nodig zal hebben, maar anders neem ik zeker weer contact met hem op!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste anoniem,

Wat goed om te horen dat u het positief ervaren heeft. Wij hopen ook voor u dat u ons voorlopig niet nodig heeft. Is dit echter wel nodig dan staan wij voor u klaar!
Tjerk Tjerk schreef op juni 6, 2018:
Klus: 2 hoekstopkranen op waterleiding keuken aansluiten

Vriendelijke man met passie voor zijn werk, die meedenkt en ook nog eens duidelijk communiceert. Zo hoop je dat alle loodgieters zijn!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Tjerk,

Blij om te horen dat de passie overkomt zoals ik het ook voel.
Charles Charles schreef op juni 5, 2018:
Klus: Hemelwaterafvoer ontstoppen

Nog niet lang geleden voor zichzelf begonnen. Belde netjes, ruim een uur van te voren, op dat het een half uur later werd vanwege een klus die uitliep. Behoorlijke verstopping in de afvoer binnen een uur verholpen. Daarnaast gewoon een eerlijke doener zonder blaba-verhalen en je kan gewoon bij hem pinnen. Aanwinst voor Gouda en omstreken. Is 24/7 bedrijf zegt hij. Dus als de nood aan de man is, ga ik weer met hem in zee.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Charles,

Een groot compliment dat u Wolthuis rioolservice een aanwinst vind voor de omgeving.
Wesley Wesley schreef op juni 4, 2018:
Klus: Afvoerbuis vervangen (afvoerwater)

Goede ervaring. Na het telefonisch doorspreken van de opdracht, is deze naar behoren uitgevoerd. Binnen budget gebleven, klus snel en goed uitgevoerd.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Wesley,

Wat goed om te lezen dat u een goede ervaring heeft beleefd met Wolthuis rioolservice. Hier doen wij het natuurlijk voor.
Sylvia Sylvia schreef op juni 4, 2018:
Klus: Toilet ontstoppen en ander toilet lekkage verhelpen

Snel gereageerd en kwam de volgende dag de opdracht al uitvoeren. Alles goed opgelost. Bij volgende klus ga ik hem zeker weer benaderen.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Sylvia,

Ik hoop voor u dat er niet snel nog een klus nodig is, maar mocht dit zo zijn dan staan wij paraat voor u!
Yasin Yasin schreef op juni 1, 2018:
Klus: water afvoer pvc keukenkraan vaatwasser,

Snel en vakbekwaam
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Yasin,

Fijn dat u benoemd waar wij voor staan.
natascha natascha schreef op mei 31, 2018:
Klus: lekken bij spoelbak

Een hele fijne en prettige ervaring gehad. De lekkage is verholpen, goed advies en netjes achter gelaten.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Natascha,

Wat goed dat u een prettige ervaring heeft gehad met Wolthuis rioolservice. Dit is ook waar wij o.a. voor staan.
Anoniem Anoniem schreef op mei 30, 2018:
Klus: Aansluiting riool op huis lekt

Super snel en goed geholpen door de deze vakman met het repareren van een lekgeraakte rioolaansluiting door grondzetting. Klus is netjes en vakkundig uitgevoerd, tegen een nette prijs.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Vakkundigheid staat hoog bij ons op de lijst, dus goed om te horen dat u het ook zo ervaren heeft.
SPC Russchenberg SPC Russchenberg schreef op mei 8, 2018:
Klus: huisaansluiting riool repareren

Heeft me zeer snel geholpen en probleem opgelost.
Klus viel tegen maar goed werk geleverd.
Ik kon zelf niet aanwezig zijn tijdens de werkzaamheden maar werd geregeld gebeld hoe het werk ging en wat er gebeurde.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste SPC Russchenberg,

Het is vanzelfsprekend voor ons dat de klant op de hoogte gehouden wordt, of hij/zij aanwezig is of niet. Fijn dat u dit ook goed ervaren heeft.
Max Max schreef op april 20, 2018:
Klus: regenafwatering / riool aanpassen.

Dylan heeft goed werk geleverd! Hij is aardig en communiceert goed.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Max,

Bedankt voor het compliment. Goed werk leveren is voor ons vanzelfsprekend maar altijd fijn dat het ook zo ervaren wordt.
Janny Janny schreef op april 20, 2018:
Klus: luik maken in achterwand keukenkastje en lekkage opsporen / verhelpen.

Prima service, kon al snel beginnen, vakkundig het probleem opgelost.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Janny,

Bedankt dat u tevreden bent over het geleverde werk.
Bob Bob schreef op april 14, 2018:
Klus: Afvoer keuken verstopt.

Mijn ervaring is heel positief , de persoon ( Dylan ) kwam precies op tijd en heeft de verstopping op een hele nette en professionele manier verholpen. De Totale klus duurde ongeveer 5 kwartier ( was een aardige verstopping ) en de prijs was erg goed en eerlijk. Als ik mijn afvoer systeem in de kruipruimte ga vervangen dan laat ik het door deze persoon doen want de verstopping was mede veroorzaakt door verzakte pijpen en teveel bochten van 90 graden.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Bob,

Heel fijn om te horen dat u Wolthuis rioolservice als heel positief heeft ervaren.
Voor nieuwe problemen en/of werk weet u ons te vinden.
Peter Peter schreef op april 10, 2018:
Klus: Rioolbuis reinigen of vervangen, regenpijp erop aansluiten.

Snel ter plekke, vakkundig aangelegd. Prettig in de omgang en communicatie, faire prijs.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Peter,

Dank u wel voor de fijne feedback. Goed om te lezen dat u tevreden bent over Wolthuis rioolservice.
Eric Eric schreef op april 6, 2018:
Klus: Leiding gootsteen ontstoppen en lekke sifon vervangen.

Prima, jonge enthousiaste vakman. Het probleem heeft hij snel en vakkundig verholpen. Komt zijn afspraken na en is eerlijk, smeert je dus geen extra werkzaamheden aan.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Eric,

Goed om te horen dat u tevreden bent over Wolthuis rioolservice. Wij staan voor eerlijk en vakkundig werk leveren dus fijn dat u het ook zo ervaren heeft.
Ricardo Ricardo schreef op april 6, 2018:
Klus: Reparatie regenafvoer naar riolering.

Fijne ervaring gehad met deze jonge ondernemer met voorliefde voor het vak!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Ricardo,

Dank u wel voor het compliment. Blij om te lezen dat de voorliefde ook zo overkomt als dat ik het voel.
Gunnemens Gunnemens schreef op april 4, 2018:
Goed bereikbaar, was na 15 minuten ter plaatse, en heeft de verstopping snel en goed verholpen, voor een mooie prijs.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Gunnemens,

Fijn dat u tevreden bent over het geleverde werk.
Ronald van der Veen Ronald van der Veen schreef op maart 30, 2018:
Klus: als bad leegloopt borrelt het in de douche en de wastafel.

Dylan heeft snel en doeltreffend een verstopping in onze badkamer verholpen. Punctueel op tijd en zeer vakkundig.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Ronald,

Goed om te lezen dat u te spreken bent over de aanpak van het probleem. Vakkundigheid staat hoog in het vaandel bij Wolthuis rioolservice, fijn dat u dit ook zo ervaren heeft.
Samantha Samantha schreef op maart 30, 2018:
Top bedrijf!
Goeie service, snel en meedenkend. Een eerlijke en goede prijs
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Samantha,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over Wolthuis rioolservice.
Peter Peter schreef op maart 21, 2018:
Klus: kraan aansluiten keuken

Goed snel en vriendelijk!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Peter,

Bedankt voor de positieve feedback.
Back To Top
BEL ONS