skip to Main Content

Riool ontstopping / riool verstopping

Wc verstopt, keuken verstopt of badkamer verstopt? Is er lekkage en komt er water langs de muren lopen waar het niet hoort? Lijkt je huis wel een overstroomde rivier? Bel Wolthuis rioolservice 0181 201919! Het rioolprobleem los ik met alle liefde voor u op. Of het nu midden in de nacht is, zondag is of een doordeweekse dag, u kunt altijd bellen en ik sta voor u paraat. Wolthuis rioolservice heeft een 24/7 dienst. Dus 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar om u met uw rioolprobleem te helpen.

Ontstoppen vanaf €150 incl btw en voorrijkosten

Riool verstopt
Het is niet gek dat het riool een keer verstopt raakt. In een gemiddeld huishouden wordt jaarlijks 150.000 liter water door het riool gespoeld. Dit water bevat zeepresten, chemicaliën, uitwerpselen en vet resten. Al deze resten hechten zich beetje bij beetje aan de binnenkant van het riool waarbij op den duur de boel dicht komt te zitten. Wanneer het riool dicht zit kan je vrijwel niks meer.

Riool ontstopping
Voor de volgende riool ontstoppingen kunt u bellen naar 0181-201919

  • Riool ontstoppen
  • WC ontstoppen
  • Douche put ontstoppen
  • Gootsteen afvoer ontstoppen
  • Regenpijp/ dakgoot ontstoppen
  • Vaatwasser afvoer ontstoppen

Tips riool zelf ontstoppen

Wilt u liever eerst zelf proberen om de verstopping te verhelpen? Probeer dat eerst deze tips. Lukt het dan alsnog niet? Bel om een afspraak te maken zodat ik u van uw rioolprobleem kan verlossen.

Gooi een vloeibare riool ontstopper in de afvoer/ het riool. Het nadeel hiervan is dat het chemicaliën bevat die slecht zijn voor het milieu, de rioolbuis aan kunnen tasten en uitharden met de al aanwezige verstopping zodat alsnog een bedrijf gebeld moet worden. Een trekveer zou ook kunnen helpen maar kan er niet voor zorgen dat de binnenkant van de rioolbuis daadwerkelijk helemaal schoon is. Toilet verstopt? Buig een plopper binnenstebuiten en pomp hierna een aantal keer in de afvoer van het toilet.

Back To Top
BEL ONS