skip to Main Content

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
109 berichten.
T.J. Scholten T.J. Scholten schreef op december 4, 2019:
Klus: Kapotte leiding repareren

Wij hebben onze rioolbuis onder de woning laten vervangen. Keurige communicatie vooraf, tijdens en na de klus. Afspraken vooraf op papier en ruimte om zulke ook wat voorbereidend werk te doen om kosten te besparen. Was gewoon bespreekbaar. Naderhand werd alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Al met al een echte aanrader.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste T.J.

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij denken en werken graag samen met de klant om zo tot de gewenste opdracht te komen.
J van Rooijen J van Rooijen schreef op november 12, 2019:
Klus: lekkage sifon

Prima werk, prima advies.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste J,

Fijn dat u onze diensten goed heeft ervaren.
Andre van der Lans Andre van der Lans schreef op november 8, 2019:
Klus: sanitair plaatsen of vervangen

Prima gedaan, probleem gevonden, nieuwe spullen gekocht, en geïnstalleerd voor goede prijs. Ik ben er tevreden over.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Andre,

Goed om te horen dat u tevreden bent. Waar wij voor staan is dus ook zo overgekomen.
Ercan Sahin Ercan Sahin schreef op november 7, 2019:
Klus: Riolering repareren; Leidingen of afvoer.

Klus is geklaard door Wolthuis rioolservice. Ik had in de nacht de opdracht geplaatst. De volgende dag in de ochtend werd ik gebeld door Wolthuis rioolservice. Meteen een afspraak gemaakt om te kijken wat er gedaan moest worden en prijsindicatie gegeven. Zeer transparant en betrouwbare ondernemer. De volgende dag al kon hij aan de slag. Zonder enige twijfel, gezien de terechte positieve reviews, de afspraak gemaakt.
De volgende dag op tijd aan de slag gegaan en de klus geklaard. Achteraf bleek allemaal mee te vallen en zodoende viel prijs ook mee. Heel eerlijk, transparant en klantvriendelijk.
Ik zou zeggen: laat deze betrouwbare ondernemer de klus klaren. Je hoeft je geen zorgen te maken over de prijs, degelijk werkzaamheden enzovoort.

UITSTEKEND!!!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Ercan,

Enorm bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden over Wolthuis rioolservice.
Anoniem Anoniem schreef op november 4, 2019:
Klus: Lekkage onder de hangende toilet pot

Het werk is goed uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Mijn wc pot lekte en Wolthuis heeft het goed hersteld.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Goed om te horen dat u zo tevreden bent! Onze klanttevredenheid staat hoog op onze prioriteitenlijst.
Anoniem Anoniem schreef op november 1, 2019:
Klus: Nieuwe leiding aanleggen

Was duidelijk vanaf het begin ook over de kosten en heeft de klus goed geklaard.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Wij werken eerlijk en laten u altijd goed weten waar u aan toe bent. Fijn om te horen dat dit ook zo is overgekomen bij u.
Monique Monique schreef op oktober 29, 2019:
Klus: Afvoer onder wasbak lekt

Prima service!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Monique,

Dank u wel, wij hebben de klus met veel plezier voor u uitgevoerd.
Anoniem Anoniem schreef op oktober 19, 2019:
Klus: Sanitair plaatsen

Het betroft alleen het ophangen van een wc pot, de afvoerbuis bleek te lang te zijn waardoor ik hetzelf niet kreeg gedaan. het is perfect opgehangen en keurig gekit.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Wij zijn blij u goed te kunnen hebben geholpen en u een mooi en net toilet hebt hangen.
Mijndert Doorn Mijndert Doorn schreef op oktober 18, 2019:
Vakman, plezierig in de omgang, zeer redelijk geprijsd. Aanrader!
ACL ten Brink ACL ten Brink schreef op oktober 17, 2019:
Klus: Ontstoppingsveer zit vast in afvoer

Snelle reactie en snel langs gekomen. Goede prettige communicatie
Admin-antwoord door: Dylan
Beste ACL,

Fijn dat u Wolthuis Rioolservice goed heeft ervaren. Waar wij voor staan, is ook zo overgekomen.
Nande Kootker Nande Kootker schreef op oktober 17, 2019:
Klus: Leiding(en) verplaatsen

Prima ervaring, vriendelijke vakman levert snel en goed werk voor reeële tarieven. Absoluut een aanrader!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Nande,

Bedankt en goed om te horen dat u ons een aanrader vind!
Leo Deng Leo Deng schreef op oktober 15, 2019:
Klus: Afvoer verstopt

Dylan is professional and solves my problem.
Admin-antwoord door: Dylan
Dear Leo,

I'm glad to hear you had a nice experience with Dylan.
Ferdinand Dreves Ferdinand Dreves schreef op oktober 14, 2019:
Klus: Nieuwe leiding aanleggen

Uiterst nauwkeurige en betrouwbare vakman. Redelijke prijs en snel. Aanbevelenswaardig!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Ferdinand,

Bedankt voor het compliment. Waar wij voor staan, is ook fijn om te horen dat het zo ervaren word.
Marco Koot Marco Koot schreef op oktober 9, 2019:
Klus: Kapotte leiding repareren

Werkzaamheden helemaal volgens afspraken uitgevoerd. Communiceert duidelijk, ook tijdens de werkzaamheden zelf en werkt netjes.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Marco,

Dank u wel voor de complimenten. Fijn dat u zo een goede ervaring heeft met ons.
Marc Beller Marc Beller schreef op oktober 7, 2019:
Klus: afvoer verstopt, dakgoot van de garage verstopt

fast feedback, efficient, done the job quickly, no surprise cost, easy communication. Highly recommended
Admin-antwoord door: Dylan
Dear Marc,

We're glad you have a nice experience with Wolthuis Rioolservice!
Anoniem Anoniem schreef op september 30, 2019:
Klus: lekkage verhelpen

We zaten jarenlang met een fout aangelegde afvoer, Wolthuis rioolservice heeft dit adequaat opgelost. Uitstekende communicatie, nette werker.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Wij zijn erg blij dat wij u van uw jarenlange probleem konden af helpen.
Margreet Margreet schreef op september 29, 2019:
Klus: sanitair plaatsen

Prettig contact waarin we heldere afspraken konden maken. Erg fijn ook dat de klus snel gedaan kon worden!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Margreet,

Wat goed om te horen dat u ons als prettig heeft ervaren. Wij proberen onze klanten ook zo snel mogelijk te helpen, fijn dat u hier zo tevreden over bent.
Martianne Martianne schreef op september 27, 2019:
Klus: kapotte leiding repareren

Hij heeft het werk zeer snel geklaard.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Martianne,

Wij zijn u graag tot dienst geweest!
Marian Marian schreef op september 25, 2019:
Klus: afvoer verstopt

Aardige en in communicatie betrouwbare man, het werk is goed gedaan. Er werd afgesproken dat het 1e uur 120,-euro kost. Na 5 minuten was het klaar en opgelost. Onderhandelen over de prijs was niet mogelijk en een deal is een deal. Volgende keer denk ik wat langer na hoe ik een simpel probleem ga laten oplossen of door wie. Maar welbeschouwd klopte het.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Marian,

Fijn dat u Dylan als een fijne en betrouwbare man ervaarde. Echter vervelend voor u dat het zo snel opgelost was, waardoor voor u gevoel de prijs hoog was.
Jerry de Bock Jerry de Bock schreef op september 22, 2019:
Klus: Waterleiding en riolering, lekkage verhelpen

Ik kan deze vakman echt aan iedereen aanraden!

Dylan heeft erg veel kennis en ervaring en heeft oog voor een goede afwerking. Daarbij reageerde Dylan super snel waardoor we direct een afspraak konden plannen. Binnen 2 dagen was de reparatie van de riolering gefixt!

Dylan is echt een typisch voorbeeld hoe een vakman hoort te zijn.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Jerry,

Wat een mooi compliment! Dankuwel en fijn dat u het zo positief heeft ervaren.
Back To Top
BEL ONS