skip to Main Content

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
114 berichten.
. . uit Rotterdam schreef op juli 20, 2020 om 7:48 am:
Klus: Waterleiding en riolering: Kapotte leiding repareren

Duidelijke prijsopgave, snel en goed werk afgeleverd!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste .

Goed om te horen dat u tevreden bent!
Joris Boersma Joris Boersma uit Schiedam schreef op juli 20, 2020 om 7:47 am:
Klus: Waterleiding en riolering: Nieuwe leiding aanleggen

Snel, duidelijk en goede service.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Joris Boersma,

Dank u wel voor het compliment.
J. Wiegmann J. Wiegmann uit Spijkenisse schreef op april 30, 2020 om 5:46 pm:
Klus: Riolering en afvoer, Afvoer verstopt / Waterpijp defect

Goede en snelle service. De afvoer is ontstopt en de waterpijp weer gerepareerd. Hij is duidelijk in de communicatie. Een prettige en professionele loodgieter, die wij zeker aan bevelen
Admin-antwoord door: Dylan
Beste J. Wiegmann,

Dank u wel voor het compliment!
Danny Faas Danny Faas uit Rotterdam schreef op april 6, 2020 om 3:44 pm:
Klus: Riolering en afvoer, Wc verstopt

Goede en snelle service. Klus snel en goed uitgevoerd. Helder in de communicatie. Zeer tevreden over de werkzaamheden
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Danny,

Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Wij staan hier ook voor, dus fijn dat het ook zo overkomt.
Koen van Wijk Koen van Wijk uit Berkel en Rodenrijs schreef op april 6, 2020 om 9:24 am:
Klus: inspectie aansluiting afvoer toilet

Scherpe offerte, snel langsgekomen en op basis van zijn expertise een eerlijk advies gegeven. Hele goede service dus. Van harte aan te bevelen!
T.J. Scholten T.J. Scholten uit Sliedrecht schreef op december 4, 2019 om 1:32 pm:
Klus: Kapotte leiding repareren

Wij hebben onze rioolbuis onder de woning laten vervangen. Keurige communicatie vooraf, tijdens en na de klus. Afspraken vooraf op papier en ruimte om zulke ook wat voorbereidend werk te doen om kosten te besparen. Was gewoon bespreekbaar. Naderhand werd alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Al met al een echte aanrader.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste T.J.

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij denken en werken graag samen met de klant om zo tot de gewenste opdracht te komen.
J van Rooijen J van Rooijen uit Vleuten schreef op november 12, 2019 om 1:30 pm:
Klus: lekkage sifon

Prima werk, prima advies.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste J,

Fijn dat u onze diensten goed heeft ervaren.
Andre van der Lans Andre van der Lans uit Voorburg schreef op november 8, 2019 om 1:29 pm:
Klus: sanitair plaatsen of vervangen

Prima gedaan, probleem gevonden, nieuwe spullen gekocht, en geïnstalleerd voor goede prijs. Ik ben er tevreden over.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Andre,

Goed om te horen dat u tevreden bent. Waar wij voor staan is dus ook zo overgekomen.
Ercan Sahin Ercan Sahin uit Zoetermeer schreef op november 7, 2019 om 1:27 pm:
Klus: Riolering repareren; Leidingen of afvoer.

Klus is geklaard door Wolthuis rioolservice. Ik had in de nacht de opdracht geplaatst. De volgende dag in de ochtend werd ik gebeld door Wolthuis rioolservice. Meteen een afspraak gemaakt om te kijken wat er gedaan moest worden en prijsindicatie gegeven. Zeer transparant en betrouwbare ondernemer. De volgende dag al kon hij aan de slag. Zonder enige twijfel, gezien de terechte positieve reviews, de afspraak gemaakt.
De volgende dag op tijd aan de slag gegaan en de klus geklaard. Achteraf bleek allemaal mee te vallen en zodoende viel prijs ook mee. Heel eerlijk, transparant en klantvriendelijk.
Ik zou zeggen: laat deze betrouwbare ondernemer de klus klaren. Je hoeft je geen zorgen te maken over de prijs, degelijk werkzaamheden enzovoort.

UITSTEKEND!!!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Ercan,

Enorm bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden over Wolthuis rioolservice.
Anoniem Anoniem uit Rotterdam schreef op november 4, 2019 om 3:01 pm:
Klus: Lekkage onder de hangende toilet pot

Het werk is goed uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Mijn wc pot lekte en Wolthuis heeft het goed hersteld.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Goed om te horen dat u zo tevreden bent! Onze klanttevredenheid staat hoog op onze prioriteitenlijst.
Anoniem Anoniem uit Zoetermeer schreef op november 1, 2019 om 2:59 pm:
Klus: Nieuwe leiding aanleggen

Was duidelijk vanaf het begin ook over de kosten en heeft de klus goed geklaard.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Wij werken eerlijk en laten u altijd goed weten waar u aan toe bent. Fijn om te horen dat dit ook zo is overgekomen bij u.
Monique Monique uit Rotterdam schreef op oktober 29, 2019 om 2:57 pm:
Klus: Afvoer onder wasbak lekt

Prima service!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Monique,

Dank u wel, wij hebben de klus met veel plezier voor u uitgevoerd.
Anoniem Anoniem uit Maarssen schreef op oktober 19, 2019 om 2:55 pm:
Klus: Sanitair plaatsen

Het betroft alleen het ophangen van een wc pot, de afvoerbuis bleek te lang te zijn waardoor ik hetzelf niet kreeg gedaan. het is perfect opgehangen en keurig gekit.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Wij zijn blij u goed te kunnen hebben geholpen en u een mooi en net toilet hebt hangen.
Mijndert Doorn Mijndert Doorn uit Waddinxveen schreef op oktober 18, 2019 om 4:10 pm:
Vakman, plezierig in de omgang, zeer redelijk geprijsd. Aanrader!
ACL ten Brink ACL ten Brink uit Rotterdam schreef op oktober 17, 2019 om 2:53 pm:
Klus: Ontstoppingsveer zit vast in afvoer

Snelle reactie en snel langs gekomen. Goede prettige communicatie
Admin-antwoord door: Dylan
Beste ACL,

Fijn dat u Wolthuis Rioolservice goed heeft ervaren. Waar wij voor staan, is ook zo overgekomen.
Nande Kootker Nande Kootker uit Zoetermeer schreef op oktober 17, 2019 om 2:52 pm:
Klus: Leiding(en) verplaatsen

Prima ervaring, vriendelijke vakman levert snel en goed werk voor reeële tarieven. Absoluut een aanrader!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Nande,

Bedankt en goed om te horen dat u ons een aanrader vind!
Leo Deng Leo Deng uit Amsterdam schreef op oktober 15, 2019 om 2:50 pm:
Klus: Afvoer verstopt

Dylan is professional and solves my problem.
Admin-antwoord door: Dylan
Dear Leo,

I'm glad to hear you had a nice experience with Dylan.
Ferdinand Dreves Ferdinand Dreves uit 's Gravenhage schreef op oktober 14, 2019 om 2:48 pm:
Klus: Nieuwe leiding aanleggen

Uiterst nauwkeurige en betrouwbare vakman. Redelijke prijs en snel. Aanbevelenswaardig!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Ferdinand,

Bedankt voor het compliment. Waar wij voor staan, is ook fijn om te horen dat het zo ervaren word.
Marco Koot Marco Koot uit Woerden schreef op oktober 9, 2019 om 2:44 pm:
Klus: Kapotte leiding repareren

Werkzaamheden helemaal volgens afspraken uitgevoerd. Communiceert duidelijk, ook tijdens de werkzaamheden zelf en werkt netjes.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Marco,

Dank u wel voor de complimenten. Fijn dat u zo een goede ervaring heeft met ons.
Marc Beller Marc Beller uit 's Gravenhage schreef op oktober 7, 2019 om 8:03 am:
Klus: afvoer verstopt, dakgoot van de garage verstopt

fast feedback, efficient, done the job quickly, no surprise cost, easy communication. Highly recommended
Admin-antwoord door: Dylan
Dear Marc,

We're glad you have a nice experience with Wolthuis Rioolservice!
Back To Top
BEL ONS