skip to Main Content

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
115 berichten.
Marc Beller Marc Beller uit 's Gravenhage schreef op oktober 7, 2019 om 8:03 am:
Klus: afvoer verstopt, dakgoot van de garage verstopt

fast feedback, efficient, done the job quickly, no surprise cost, easy communication. Highly recommended
Admin-antwoord door: Dylan
Dear Marc,

We're glad you have a nice experience with Wolthuis Rioolservice!
Anoniem Anoniem uit Nieuw-vennep schreef op september 30, 2019 om 8:01 am:
Klus: lekkage verhelpen

We zaten jarenlang met een fout aangelegde afvoer, Wolthuis rioolservice heeft dit adequaat opgelost. Uitstekende communicatie, nette werker.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Wij zijn erg blij dat wij u van uw jarenlange probleem konden af helpen.
Margreet Margreet uit Utrecht schreef op september 29, 2019 om 7:59 am:
Klus: sanitair plaatsen

Prettig contact waarin we heldere afspraken konden maken. Erg fijn ook dat de klus snel gedaan kon worden!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Margreet,

Wat goed om te horen dat u ons als prettig heeft ervaren. Wij proberen onze klanten ook zo snel mogelijk te helpen, fijn dat u hier zo tevreden over bent.
Martianne Martianne uit Leiden schreef op september 27, 2019 om 7:57 am:
Klus: kapotte leiding repareren

Hij heeft het werk zeer snel geklaard.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Martianne,

Wij zijn u graag tot dienst geweest!
Marian Marian uit Leiden schreef op september 25, 2019 om 7:54 am:
Klus: afvoer verstopt

Aardige en in communicatie betrouwbare man, het werk is goed gedaan. Er werd afgesproken dat het 1e uur 120,-euro kost. Na 5 minuten was het klaar en opgelost. Onderhandelen over de prijs was niet mogelijk en een deal is een deal. Volgende keer denk ik wat langer na hoe ik een simpel probleem ga laten oplossen of door wie. Maar welbeschouwd klopte het.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Marian,

Fijn dat u Dylan als een fijne en betrouwbare man ervaarde. Echter vervelend voor u dat het zo snel opgelost was, waardoor voor u gevoel de prijs hoog was.
Jerry de Bock Jerry de Bock uit Utrecht schreef op september 22, 2019 om 1:53 pm:
Klus: Waterleiding en riolering, lekkage verhelpen

Ik kan deze vakman echt aan iedereen aanraden!

Dylan heeft erg veel kennis en ervaring en heeft oog voor een goede afwerking. Daarbij reageerde Dylan super snel waardoor we direct een afspraak konden plannen. Binnen 2 dagen was de reparatie van de riolering gefixt!

Dylan is echt een typisch voorbeeld hoe een vakman hoort te zijn.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Jerry,

Wat een mooi compliment! Dankuwel en fijn dat u het zo positief heeft ervaren.
Henk Mostert Henk Mostert uit Den Hoorn schreef op september 22, 2019 om 1:50 pm:
Klus: Riolering en afvoer, afvoer verstopt

Duidelijk verhaal, weten wat er gedaan moet worden. Klant gericht en vakkundig.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Henk,

Fijn dat u ons motto ook zo heeft ervaren.
Pim Slot Pim Slot uit Amsterdam schreef op september 12, 2019 om 1:49 pm:
Klus: Waterleiding en riolering: Leiding(en) verplaatsen.

Prima klus geleverd!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Pim,

Goed om te horen dat u tevreden bent.
Anoniem Anoniem uit Alphen ad Rijn schreef op augustus 25, 2019 om 1:47 pm:
Klus: Waterleiding en riolering. Leiding ontstoppen.

Er werd snel contact opgenomen en werkzaamheden werden professioneel en zorgvuldig uitgevoerd.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste anoniem,

Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft met ons!
Hans Klaverdijk Hans Klaverdijk uit Rotterdam schreef op juli 20, 2019 om 2:38 pm:
Prima geholpen door Dylan. Hemelwaterafvoer gerepareerd en ontstopt. Scherp tarief en erg vriendelijk in de communicatie. Mocht ik een loodgieter nodig hebben bel ik zeker weer.
Aart Volmer Aart Volmer uit Zuidland schreef op juli 9, 2019 om 2:48 pm:
Klus: Waterleiding en riolering, Verzakking afvoer herstellen

Prima , is echt een aanrader ...
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Aart,

Bedankt voor het compliment!
Michel Hendriks Michel Hendriks uit zwammerdam schreef op juni 18, 2019 om 2:47 pm:
Klus: waterleiding en riolering: Kapotte leiding repareren.

Via werkspot benaderd, was netjes op tijd en heeft het werk naar behoren uitgevoerd!

Aan te raden
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Michel,

Fijn dat u het zo prettig heeft ervaren.
Dylan Dylan uit Amsterdam schreef op juni 7, 2019 om 2:08 pm:
Klus: Riolering en afvoer, afvoer verstopt

Quick and professional - would definitely recommend.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Kinga,

Thank you for the compliment.
Dylan Dylan uit Capelle aan den Ijssel schreef op juni 7, 2019 om 2:05 pm:
Klus: Riolering en afvoer, afvoer verstopt

Dylan heeft kennis van zaken en heeft goed werk geleverd.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Blij om te horen dat u zo een goede ervaring met ons heeft gehad.
Paul de Jong Paul de Jong uit Utrecht schreef op juni 4, 2019 om 2:07 pm:
Klus: Riolering en afvoer, afvoer verstopt

Snel en vakkundig de verstopping verholpen. Ook advies gekregen over een blijvende oplossing
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Paul,

Goed om te horen dat u zo tevreden bent over Wolthuis Rioolservice. Wij kijken altijd verder dan onze neus lang is, en daar hoort dus ook advies voor in de toekomst bij.
Anoniem Anoniem uit Voorburg schreef op mei 28, 2019 om 2:04 pm:
Klus: Riolering en afvoer, afvoer verstopt

Verstoppingen snel en effectief verholpen.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Fijn dat we u zo snel en goed hebben kunnen helpen met uw verstoppingen.
Kasper Tappel Kasper Tappel uit Amsterdam schreef op mei 20, 2019 om 2:02 pm:
Klus: Lekkage, beschadigde leidingen

Goede betrouwbare vakman
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Kasper,

Bedankt voor het compliment. Fijn dat het zo ervaren word.
Anoniem Anoniem uit Utrecht schreef op mei 18, 2019 om 2:00 pm:
Klus: Waterleiding en riolering: Kapotte leiding repareren

Fijne man die serieus in zijn vak is, maar die ook een goeie grap waardeert.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste anoniem,

Bedankt voor het compliment!
Nadine van der Zande Nadine van der Zande uit Nieuw-vennep schreef op mei 7, 2019 om 9:30 am:
Klus: Afvoer verstopt

Dhr. Wolthuis reageerde direct op mijn oproep en kon direct komen. De klus heeft hij binnen een half uur geklaard, waarbij hij duidelijke uitleg gaf over het probleem en zijn handelingen. Ook heeft hij ons handige tips gegeven hoe we de doorloop zelf kunnen onderhouden. Kortom: tevreden!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Nadine,

Wat goed om te horen dat u tevreden bent over het geleverde werk en de geleverde service. Wij staan dan ook niet alleen voor u klaar om de verstopping te helpen maar geven ook altijd tips hoe een volgende verstopping voorkomen kan worden.
c.m.r. vosseberg- van den berg c.m.r. vosseberg- van den berg uit Spijkenisse schreef op mei 1, 2019 om 11:37 am:
Klus: Riolering en afvoer, afvoer verstopt

perfect uitgevoerd. moest helaas nog een keer komen omdat verstopping verder zat. kruipruimte in geweest . aanrader !!. stipt op tijd vakkundig en super blij mee. klus is geklaard.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste c.m.r,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over de geleverde dienst en service. Hier staan wij ook voor en is dan ook belangrijk voor ons dat dit zo overkomt.
Back To Top
BEL ONS