skip to Main Content

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
109 berichten.
OC Chan OC Chan schreef op november 8, 2018:
Klus: Afvoer kruipruimte

Nette kerel, vakkundig een afvoer via de kruipruimte gefixd! Mij ook van verdere adviezen voorzien, heel bekwaam!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste OC Chan,

Bedankt voor het compliment dat u mij bekwaam vind. Dit willen wij ook uitstralen.
Anoniem Anoniem schreef op november 6, 2018:
Klus: keuken afvoer vervangen (gootsteen en vaatwasser)

Prima werk geleverd, snel beschikbaar
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Goed om te horen dat u blij bent met het geleverde werk.
Arnie Arnie schreef op november 1, 2018:
Klus: vervangen/repareren WC afvoer

Erg prettig. Telefonisch al heel helder over de verwachte hoeveelheid werk en mogelijke problemen en de bijbehorende oplossingen. Werkt netjes is vriendelijk en niet te beroerd om advies over andere zaken te geven.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Arnie,

Heel fijn dat u zo tevreden bent!
Peter Peter schreef op oktober 30, 2018:
Klus: regenwater dak heeft geen goede verbinding meer met goede waterafvoer

Snelle reactie, netjes, goede communicatie, aardig, vakkundig
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Peter,

Ik ben blij om te horen dat u tevreden bent met het geleverde werk en het bedrijf.
Anoniem Anoniem schreef op oktober 16, 2018:
Klus: riool lekkage kruipruimte

Alleen maar goede ervaringen met Dylan!
Hij is makkelijk te bereiken en reageert snel op berichten. Komt even de klus bekijken voor een reële offerte.
Heeft het werk snel en goed uitgevoerd.
De prijs was zeer concurrerend!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Wat fijn dat u zo te spreken bent over mij.
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel voor dit bedrijf dus daar hoort absoluut een goede service en prijs bij.
Peter Peter schreef op oktober 11, 2018:
In 1 woord: TOP !!
Dylan heeft grote kennis van zaken en kan daardoor meer oplossings- en klantgericht zijn, daar waar andere grote bedrijven alleen denken de klus te hebben geklaard (Dylan weet wat ik bedoel....)
Kortom: een aanrader als er rioolproblemen zijn.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Peter,

Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent! Ik heb met plezier voor u het probleem opgelost.
Roetman Roetman schreef op september 25, 2018:
Klus: toilet afvoer riool aanleggen

Top geregeld!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Roetman,

Bedankt voor het compliment.
Jurgen Jurgen schreef op september 5, 2018:
Klus: Lekkende wc pot repareren

Prima
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Jurgen,

Bedankt.
Anoniem Anoniem schreef op september 2, 2018:
Klus: Riolering aanleggen

Door Dylan ons oude riool volledig laten omleggen en vervangen. We zijn zeer tevreden over zijn kennis van zaken, zijn aanpak en de uitgevoerde werkzaamheden. Dit is wat je noemt een echte vakman erg prettig en denkt oplossingsgericht en is betrouwbaar. Snel en net werk afgeleverd!! We zouden hem iedereen met een rioolklus aanraden.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Wat een groot compliment! Ik heb met plezier de klus voor jullie uitgevoerd.
Anoniem Anoniem schreef op augustus 11, 2018:
Klus: Riolering aansluiting repareren

Prima werk en vlot uitgevoerd. Was er op de gesproken tijd, had verstand van zaken. Prettig om mee te werken en duidelijke afspraken vooraf.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent en de samenwerking als prettig heeft ervaren!
Anoniem Anoniem schreef op augustus 10, 2018:
Klus: Wastafel verwijderen en leidingen afsluiten

Snelle en goede service, wij zijn tevreden.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Goed om te horen dat jullie tevreden zijn, daar doen we het voor.
Carla Carla schreef op juli 28, 2018:
Klus: Lekkende afvoer onder gootsteen repareren en checken op verstopping.

Super goede ervaring met Dylan van Wolthuis rioolservice! Eerlijke man met passie voor zijn vak, hij vindt het echt leuk (zie je niet veel meer). Hij was ruim op tijd voor de afspraak en nam de tijd om een goede en uitgebreide uitleg te geven over wat er aan de hand was en goede tips om zelfde probleem te voorkomen. Werkt netjes en maakte alles schoon en droog. Ben altijd een beetje huiverig geweest om loodgieters te bellen omdat je meestal voor enorme verrassingen komt te staan met de rekening. Maar met Wolthuis rioolservice niet meer, hij doet wat hij zegt en je betaalt gewoon wat het echt kost en dat is een goede deal! Ben in ieder geval ontzettend blij dat ik deze vakman heb gevonden!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Carla,

Het doet mij goed te horen dat u dankzij mij weer vertrouwen hebt gekregen in loodgieters. Voor volgende problemen weet u mij te vinden!
Allegonda Allegonda schreef op juli 5, 2018:
Klus: Riool vervangen.

Wat een ongelooflijk betrouwbaar en keurig werkende vakman!! Zelfs de troep keurig bij elkaar en hij liet me zien wat er vervangen moest worden en waar de schade zat!
Dit is een vakman met gevoel voor zijn werk!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Allegonda,

Dank u wel voor het compliment. Wolthuis rioolservice zorgt altijd goed voor de klant, van A tot Z.
Abdul Abdul schreef op juni 21, 2018:
Klus: Plaatsen van douche deur

Wij zijn heel tevreden!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Abdul,

Goed om te horen dat jullie tevreden zijn!
Sander Sander schreef op juni 19, 2018:
Klus: Lekkage afvoer gootsteen verhelpen

Snel, vakkundig en netjes. Prima kerel, geen exorbitante prijs
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Sander,

Ik ben blij dat waar Wolthuis rioolservice voor staat, ook zo overkomt bij u.
Anita Anita schreef op juni 19, 2018:
Klus: Kraantje voor de afwasmachine installeren.

Heel fijn dat de afspraak zo snel kon. Hij vroeg om de juiste afmeting wat betreft de plaatsing van de vaatwasser, super. Heel fijn dat de klus af is en dat de vaatwasser geplaatst kan worden. Ik ben zeer tevreden.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anita,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over de uitgevoerde klus. Daar doen we het voor, tevreden klanten.
Jacqueline Jacqueline schreef op juni 19, 2018:
Klus: afvoer ontstoppen en weer lekvrij maken.

Dhr Wolthuis reageerde erg snel op mijn opdracht en we hebben voor de dag erop een afspraak kunnen maken.
Hij heeft binnen het uur de verstopping weten te verhelpen én een nieuwe lekvrije aansluiting gemaakt, waar ik bovendien voortaan bij verstopping zelf iets kan doen zonder alles los te hoeven halen. Hij gaf me nog een uitstekende tip ter preventie van verstopping. Daarnaast had ik een klein lek probleempje met het siffon van het fontein in de wc en dat heeft hij ook gemaakt.
Een erg prettig en vakkundig persoon die ik zeker bij anderen zal aanbevelen.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Jacqueline,

Ik ben erg blij dat u zo tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hoe het is uitgevoerd. Klanttevredenheid is erg belangrijk bij Wolthuis rioolservice en zijn niet te beroerd verder te kijken dan onze neus lang is.
Niels Niels schreef op juni 18, 2018:
Klus: Plaatsen en aansluiten waterafvoer zolderverdieping

Afvoerbuis door meerdere verdiepingen heen aan laten leggen. Prima werk! Netjes en secuur en in goed overleg. Kon snel aan de slag. Vooraf heldere afspraken kunnen maken welke goed worden nageleefd. Aanrader! Goede kwaliteot van het werk
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Niels,

Ik ben blij dat u Wolthuis rioolservice een aanrader vind voor andere mensen. Ik heb met plezier deze klus voor u uitgevoerd.
G G schreef op juni 18, 2018:
Klus: Afvoer ontstoppen

Prettig, snel en vakkundig uitgevoerd
Admin-antwoord door: Dylan
Beste G,

Goed om te horen dat u tevreden bent met het geleverde werk.
Josta Josta schreef op juni 14, 2018:
Klus: Vervangen afvoerpijp gootsteen keuken

Goede ervaring! Vlotte communicatie, netjes op tijd aanwezig en klus prima uitgevoerd voor een heel reëel bedrag (daar waar anderen ruim tweemaal zoveel vroegen voor dezelfde klus!). Oprecht en heldere informatie.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Josta,

Fijn dat u Wolthuis rioolservice als goed heeft ervaren. Dat is ook onze insteek van het werk.
Back To Top
BEL ONS