skip to Main Content

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
115 berichten.
Rody Zewuster Rody Zewuster uit Alphen ad Rijn schreef op april 26, 2019 om 10:00 am:
Klus: aanleggen stuk riool en afvoer

Prima werk geleverd, alles volgens afspraak uitgevoerd
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Rody,

Fijn om te horen dat u te spreken bent over de geleverde service.
Johan Verbaan Johan Verbaan uit Zevenhuizen schreef op april 23, 2019 om 7:14 am:
Klus: riolering en afvoer, rioollucht in huis

Zeer goede ervaring. Problemen waren snel gevonden en opgelost. Zeker een aanrader.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Johan,

Super om te horen dat u zo tevreden bent over Wolthuis Rioolservice!
Anne van Essen Anne van Essen uit Zeist schreef op april 5, 2019 om 7:34 am:
Klus: Waterleiding en riolering, kapotte leiding repareren

Heel prettige ervaring. Snel tot een afspraak gekomen. Meneer Wolthuis werkte hard door, dacht mee in een praktische oplossing. En daardoor viel de prijs helemaal mee.
Prettige persoon om zaken mee te doen.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anne,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de manier van werken.
Marion de Leeuw Marion de Leeuw uit Bergschenhoek schreef op april 3, 2019 om 7:06 am:
Klus: Riolering en afvoer, afvoer verstopt

Snelle service, vakkennis, meerdere opties, open communicatie, werkt netjes
zeer tevreden.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Marion,

Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over het geleverde werk en de manier van werken.
Anoniem Anoniem uit Rotterdam schreef op april 1, 2019 om 7:04 am:
Klus: Waterleiding en riolering, kapotte leiding repareren of vervangen.

Stipt op tijd conform afspraak. Doorgenomen wat de werkzaamheden zullen zijn. Werk goed gedaan. Netjes afgewerkt.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Goed om te horen dat u tevreden bent over de manier van aanpak en werken.
Anoniem, Anoniem, uit Rotterdam schreef op maart 27, 2019 om 7:02 am:
Klus: Lekkage, Na vervanging hangend toilet met nieuw toilet (identiek) af en toe kleine lekkages

Goede bereikbaarheid, duidelijkheid over de prijs en werkzaamheden, snel beschikbaar (binnen een dag) en klus netjes en vlot afgerond. Niet de goedkoopste, maar service top!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Bedankt voor de positieve woorden. Dit is ook precies waar we voor staan en blij om te horen dat u het ook zo ervaren heeft.
Anoniem Anoniem uit 's Gravenhage schreef op maart 25, 2019 om 7:00 am:
Klus: Riolering en afvoer, afvoer verstopt

Hij was op tijd, heeft vlot en netjes gewerkt. En het probleem is verholpen!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Wat goed om te horen dat u tevreden bent over het geleverde werk. Blij om te weten dat wat wij als doel hebben ook zo wordt ervaren.
Rozan Candelli Rozan Candelli uit Amsterdam schreef op maart 14, 2019 om 12:03 pm:
Klus: Riolering en afvoer, Rioollucht in huis

Ons probleem bleek achteraf minuscuul te zijn. Gelukkig maar.
Contact was professioneel, duidelijk en snel.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Rozan,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de geleverde dienst en gelukkig bleek het voor u een klein probleem.
Aad Aad uit Waddinxveen schreef op maart 13, 2019 om 8:09 pm:
De afvoer liep al enkele tijd niet door. 11 maart een afspraak gemaakt en in de middag is de afvoer zeer vakkundig en snel gereinigd door Dylan. Loopt nu weer heel goed door voor een schappelijke prijs.
Ria Sintniclaas Ria Sintniclaas uit Spijkenisse schreef op maart 12, 2019 om 12:01 pm:
Klus: Lekkage beschadigde leidingen

Klus netjes opgelost. Goede uitleg.
Komt voor vervolgafspraak. Dit was een nood oplossing
Jacqueline Jacqueline uit Spijkenisse schreef op maart 12, 2019 om 7:58 am:
Klus: waterleiding in slaapkamer aanleggen

Communicatie was prima.
De werkzaamheden zijn ook keurig uitgevoerd.
Netjes een factuur gekregen.
Kreeg alleen een prijs indicatie van 316 euro via de mail die 558 werd.
Ik vind dat als er een meerprijs komt tijdens de werkzaamheden dat wel even gemeld moet worden.
Ik begrijp dat er qua tijd of werkzaamheden een meerprijs ontstaat, maar ik vind dit verschil te groot.
In de mail stond ook niet dat de 316 euro een prijs indicatie was.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Jacqueline,

Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden.
Anoniem Anoniem uit Leiderdorp schreef op maart 3, 2019 om 8:01 am:
Klus: Afvoer van ketel repareren

Klus prima uitgevoerd. Beetje prijzig, maar daar zal ik aan moeten wennen, ben ik bang.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste anoniem,

Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde klus.
Ik ben bang dat u er inderdaad aan zal moeten wennen, want ik ben een van de goedkopere bedrijven in de buurt als je vergelijkingen gaat maken.
Anoniem Anoniem uit Utrecht schreef op februari 7, 2019 om 6:53 pm:
Klus: Waterleiding lek

Goed geholpen. Waterafvoer van wasmachine liep over. Van te voren duidelijkheid over prijs en is hier niet overheen gegaan. Na de klus wasmachine aangezet en loopt weer goed door. Zou hem zeker aanraden!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Wij zijn blij om te horen dat u ons zou aanraden bij anderen. Wij staan voor duidelijkheid en een eerlijke prijs, goed om te horen dat u dat ook zo heeft ervaren.
Jade Chieuw Jade Chieuw uit Gouda schreef op februari 7, 2019 om 4:51 pm:
Klus: Aansluiting riool afvoer kruipruimte

Dylan heeft ons super geholpen! Wij zijn super tevreden over zijn diensten.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Jade,

Erg blij om te horen dat u zo tevreden bent over Dylan!
Hans Litjens Hans Litjens uit Rotterdam schreef op februari 7, 2019 om 7:49 am:
Klus: Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet; Sanitair plaatsen

Er is snel gereageerd en we konden op heel korte termijn een afspraak inplannen. Deze afspraak is ook goed nagekomen en binnen het uur waren de werkzaamheden, het vervangen van een hang toilet, uitgevoerd.
Kortom, ik ben erg tevreden.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Hans,

Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over het geleverde werk en de communicatie.
Hans van D Hans van D uit Rotterdam schreef op januari 26, 2019 om 11:39 am:
Klus: Lekkage afvoer toiletpot

Vakman. Netjes in de communicatie. Prima bereikbaar en vlot een afspraak. Hij laat zien wat er aan de hand is en hoe het verholpen gaat worden. Een volgende keer bellen we hem weer!
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Hans,

Wij zijn erg blij om te horen dat ons bedrijf u zo goed bevallen is. Dit is waar wij ook voor staan en zijn dan ook blij dat u het zo heeft ervaren.
Voor een eventueel nieuw probleem staan wij natuurlijk voor u klaar!
Anoniem Anoniem uit Krimpen aan den ijssel schreef op januari 25, 2019 om 1:12 pm:
Klus: riolering repareren in kruipruimte

Prettige vent, goed werk.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Fijn dat u zo tevreden bent over ons!
Albert Albert uit Rotterdam schreef op januari 25, 2019 om 12:11 pm:
Klus: Waterafvoerleiding van de keuken vervangen

Allround tevreden
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Albert,

Bedankt voor het compliment.
Anoniem Anoniem uit Nieuwekerk aan den ijssel schreef op januari 24, 2019 om 3:10 pm:
Klus: reparatie sifon/ afvoer wastafel

Er ging even wat mis, kon hij zelf waarschijnlijk weinig aan doen (was bij installatie verkeerd gemonteerd), maar dat is door Dylan keurig opgelost zoals afgesproken. Blij met het resultaat.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste Anoniem,

Wanneer wij voor problemen komen te staan zullen wij ten allen tijden een oplossing bedenken zodat u als klant met een tevreden gevoel achterblijft.
Anoniem Anoniem uit Utrecht schreef op januari 10, 2019 om 12:09 pm:
Klus: Riool repareren

Eerlijk is eerlijk, Dylan is pas net klaar,..de tijd zal leren hoe goed het werk is wat hij heeft opgeleverd. Maar alle vertrouwen! Rust, zorg en enthousiasme. Dat is altijd een goede basis voor degelijk werk.
Transparant in de kosten (uur/kwartier prijs). Prettiger dan een vaste prijs..en in mijn geval ook nog eens goedkoper dan de aanbieders die me een vast bedrag gaven.
Admin-antwoord door: Dylan
Beste anoniem,

Wat fijn dat u een prettige ervaring heeft gehad met Wolthuis rioolservice.
Transparantie vinden wij belangrijk en een eerlijke prijs hoort daar bij.
Back To Top
BEL ONS