skip to Main Content

Wolthuis Rioolservice kunt u voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Riool verstopt
  • WC verstopt
  • Afvoer verstopt
  • Riolering vervangen en aanleggen
  • Lekkage
  • Verstopping badkamer of keuken
  • Rioolvliegjes
  • Stank overlast
  • Riool inspectie
Bel: 0181 201919

WC verstopt Zoetermeer?

Een verstopte wc? Niets is vervelender. Wolthuis Rioolservice ontstopt uw wc snel en voordeling. Bel 0181-201919 en wij helpen u direct!

Riool verstopt Zoetermeer?

Last van een verstopte riolering? Schakel dan Wolthuis Rioolservice in! Wij ontstoppen uw riool en zorgen dat dit niet meer voorkomt! Bel vandaag nog.

Afvoer verstopt Zoetermeer?

Afvoer in uw keuken of badkamer verstopt? Ontstoppingsbedrijf Wolthuis helpt u snel! 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. Bel 0181-201919!

In Zoetermeer kunt u 24/7 gebruik maken van onze rioolservice

Voor al uw rioolproblemen in Zoetermeer staat Wolthuis Rioolservice 24/7 voor u klaar. Bel meteen als u een verstopping heeft van uw toilet of een keuken, wastafel of badkamer verstopping. Neem ook contact op als uw riool in Zoetermeer verzakt of gebroken is, u last heeft van rioolvliegjes, van een vreemde rioollucht, lekkage of stankoverlast. Wij zijn tevens ervaren in rioleringen vervangen en aanleggen. Met grote professionaliteit en vakkundigheid voeren wij de riool inspectie, rioolreparatie en rioolreiniging uit. 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u onze ontstoppingsdienst bereiken.

Wacht niet te lang met uw kapotte riolering vervangen

Is in Zoetermeer uw afvoer of riool verzakt of gebroken? Een nieuwe riolering aanleggen of vervangen, kan uitgevoerd worden door onze rioolservice. Er zijn diverse redenen waarom uw riolering kapot of verstopt raakt. Een riool dat gebroken of verzakt is, raakt bijvoorbeeld sneller verstopt. Maar ook een slechte vertakking van het riool, verkeerde aansluiting, te kleine diameter, wortelgroei en scheurtjes in het riool veroorzaken verstoppingen of een kapotte riolering. U krijgt dan last van een algehele verstopping of uw afvoer, douche of wc raakt met regelmaat verstopt. Stankoverlast, rioolvliegjes of een nare rioollucht kunnen ook een vervelend gevolg zijn. Als u het snel verholpen wilt hebben, bel dan onze ontstoppingsdienst voor een afspraak in Zoetermeer. We zullen dan een riool inspectie uitvoeren en een vrijblijvende offerte opstellen.

Onze ontstoppingsdienst lost riool verstoppingen snel op

Heeft u in Zoetermeer last van wastafel, keuken of badkamer verstoppingen? Of merkt u een vreemde rioollucht op dat langzaamaan overgaat tot stankoverlast? Om uw verstoppingen snel op te lossen, kunt u ons ontstoppingsbedrijf inschakelen. Wanneer uw afvoer, wc of douche een beetje verstopt is, kunt u zelf de verstopping verhelpen door een plopper of vloeibare rioolontstopper te gebruiken. Een vloeibare rioolontstopper kan helaas slecht zijn voor het milieu of uw riolering aantasten. U kunt beter onze ontstoppingsdienst bellen vanuit Zoetermeer als u wilt dat het goed en veilig gebeurt.

In Zoetermeer een betrouwbare rioolservice

Bij een keuken, wastafel en badkamer verstopping en een verstopping van uw toilet, zijn wij het ontstoppingsbedrijf met de juiste ervaring. Wij kunnen uw riolering vervangen of aanleggen en verrichten rioolreparatie, rioolreiniging en riool inspectie. Is uw riool gebroken of verzakt? U kunt ons altijd bellen. Neem ook direct contact op als u last heeft van stankoverlast, rioolvliegjes of een lekkage. Voor u in Zoetermeer staan wij 24/7 klaar. Spreek een bericht en uw telefoonnummer in als er niet wordt opgenomen. Er wordt dan zo snel mogelijk naar u teruggebeld. Telefoonnummer: 0181-201919.

Back To Top
BEL ONS