skip to Main Content

Wolthuis Rioolservice kunt u voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Riool verstopt
  • WC verstopt
  • Douche verstopt
  • Afvoer verstopt of kapot
  • Riolering vervangen en aanleggen
  • Lekkage
  • Verstopping badkamer of keuken
  • Rioolvliegjes
  • Stank overlast en rioollucht verhelpen
  • Riool inspectie
Bel: 0181 201919

WC verstopt Zevenhuizen?

Een verstopte wc? Niets is vervelender. Wolthuis Rioolservice ontstopt uw wc snel en voordeling. Bel 0181-201919 en wij helpen u direct!

Riool verstopt Zevenhuizen?

Last van een verstopte riolering? Schakel dan Wolthuis Rioolservice in! Wij ontstoppen uw riool en zorgen dat dit niet meer voorkomt! Bel vandaag nog.

Afvoer verstopt Zevenhuizen?

Afvoer in uw keuken of badkamer verstopt? Ontstoppingsbedrijf Wolthuis helpt u snel! 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. Bel 0181-201919!

In Zevenhuizen kunt u gebruik maken van onze rioolservice

Kampt u in Zevenhuizen met rioolproblemen? Wolthuis Rioolservice staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Als u ons inschakelt kunt u altijd rekenen op excellente service, vakmanschap, 24/7 bereikbaarheid, snelle service, 3 maanden garantie, uitstekende klantvriendelijkheid en klanttevredenheid, scherpe tarieven en transparante offertes. Ieder huishouden in Zevenhuizen dat last heeft van een keuken, wastafel of badkamer verstopping, een riool of afvoer dat is verzakt/gebroken of een wc die verstopt is, kan rekenen op ons ontstoppingsbedrijf. Of u ons nu benadert voor riolering aanleggen, vervangen of rioolreiniging: wij gaan altijd zorgvuldig en veilig te werk.

Dit kan ons ontstoppingsbedrijf voor u uitvoeren

Jaarlijks spoelen we in Nederland iets van 150.000 liter water door het riool. In dit water zit wc-papier, uitwerpselen, schoonmaakmiddelen, zeepresten, toiletdoekjes, haren en vet. Dit kan allemaal heel geleidelijk aan zich gaan hechten aan de binnenkant van het riool. Op den duur veroorzaakt dit een afvoer, riool of wc verstopping. Heeft u in Zevenhuizen last van een verstopping? Wacht dan niet te lang om onze ontstoppingsdienst in te schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in vaatwasser, badkamer, dakgoot, riool, afvoer, keuken en wc verstoppingen. U kunt ons 24/7 bereiken.

Schakel een professional in voor riolering vervangen of aanleggen

Een afvoer die is verstopt, verstopping van een toilet, lekkages of vervelende stankoverlast zijn allemaal tekenen van een riool dat is verstopt, verzakt of gebroken. Merkt u verstoppingen of lekkages op in Zevenhuizen en vermoedt u dat het riool verzakt of gebroken is, laat de riool reparatie dan alsjeblieft over aan een professional. Wolthuis Rioolservice is zeer ervaren in rioleringen vervangen en aanleggen. Wij kunnen ervoor zorgen dat het goed en veilig gebeurd en u daarnaast een garantie van 3 maanden verstrekken. Ga niet zelf bij u in Zevenhuizen aan de gang, rioolwerkzaamheden worden geregeld ernstig onderschat.

Rioolvliegjes bestrijding en camera inspectie in Zevenhuizen

Vervelende rioolvliegjes, stankoverlast, lekkages of badkamer, wastafel of keuken verstoppingen zijn allemaal signalen van een riool of afvoer dat is verstopt, verzakt of gebroken. Om bij u in Zevenhuizen uw problemen aan te pakken moeten we eerst op zoek naar de oorzaak. Dit doet ons ontstoppingsbedrijf middels een camera inspectie. We kunnen de binnenkant van uw riool bekijken en vervolgens een offerte op maat maken. Last van rioolvliegjes? Maak dan gebruik van onze expertise. Vaak zijn rioolvliegjes een teken van een groter rioolprobleem. Wij zijn voor u in Zevenhuizen 24/7 bereikbaar op: 0181-201919.

Back To Top
BEL ONS