skip to Main Content

Wolthuis Rioolservice kunt u voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Riool verstopt
  • WC verstopt
  • Afvoer verstopt
  • Wastafel verstopping
  • Riolering vervangen en aanleggen
  • Lekkage
  • Verstopping badkamer, toilet of keuken
  • Rioolvliegjes
  • Stank overlast
  • Riool inspectie
Bel: 0181 201919

WC verstopt Spijkenisse?

Een verstopte wc? Niets is vervelender. Wolthuis Rioolservice ontstopt uw wc snel en voordeling. Bel 0181-201919 en wij helpen u direct!

Riool verstopt Spijkenisse?

Last van een verstopte riolering? Schakel dan Wolthuis Rioolservice in! Wij ontstoppen uw riool en zorgen dat dit niet meer voorkomt! Bel vandaag nog.

Afvoer verstopt Spijkenisse?

Afvoer in uw keuken of badkamer verstopt? Ontstoppingsbedrijf Wolthuis helpt u snel! 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. Bel 0181-201919!

Riolering verstopt in Spijkenisse? Wolthuis Rioolservice helpt!

Heeft u te maken met stank overlast en rioolvliegjes in Spijkenisse? Dan kan het zo zijn dat uw wc, riool, afvoer, douche verstopt is. Wolthuis Rioolservice is uw ontstoppingsbedrijf voor het verhelpen van een opstopping of verstopping. Heeft u bijvoorbeeld een gebroken riool, lekkage of verzakt riool? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een effectieve aanpak. Zo kunt u bij ons terecht voor rioolreiniging, om uw riolering te vervangen of een nieuwe riolering te laten aanleggen in Spijkenisse.

Ontdek de oorzaak met behulp van camera inspectie

Last van een vervelende rioollucht ? Maar weet u niet precies of u te maken heeft met een verstopping of opstopping in Spijkenisse? Benader ons voor rioolinspectie. Met behulp van camera inspectie brengen wij het probleem aan het licht. Met onze speciale camerasystemen is sloop- of graafwerk niet nodig. Het kan zijn dat wij tot de ontdekking komen dat er meer aan de hand is dan een verstopping of opstopping. Zo kan het ook voorkomen dat uw afvoer kapot is of riool gebroken is. Wij bieden u daarom ook altijd na de camera inspectie een passende oplossing met een vrijblijvende offerte. Schakel ons vandaag nog in om uw riolering te laten repareren, vervangen of om een nieuwe riolering te laten aanleggen in Spijkenisse.

Riolering vervangen of aanleggen in Spijkenisse?

Afvoer, douche, riool of wc verstopt in Spijkenisse? Dan is de kans groot dat uw riool kapot is. Problemen aan het riool komen altijd onverwachts. Dit zorgt voor een vervelende rioollucht en rioolvliegjes. Vaak komt een kapotte riolering doordat het riool of afvoer verzakt of kapot is. Hierdoor kan er ook weer een lekkage en wateroverlast ontstaan. Vaak is dit snel en effectief op te lossen door rioolreiniging. Is uw riool verkeerd aangelegd of is uw riool gebroken? Dan is het vaak noodzakelijk uw riolering te laten vervangen of om een nieuwe riolering te laten aanleggen. Voorkom in het vervolg ook nieuwe problemen en schakel ons in voor frequente rioolreiniging.

Ontstoppingsdienst nodig? Bel vanuit Spijkenisse

Heeft u een lekkage, een afvoer die kapot is, een gebroken riool of een verstopte riolering in Spijkenisse? Wolthuis Rioolservice komt graag bij uw langs voor een rioolinspectie. Wilt u direct een afspraak inplannen voor rioolreiniging? Bel of mail ons. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0181-201919 en per mail op info@wolthuisrioolservice.nl. Onze ontstoppingsdienst is naast reiniging ook 24/7 bereikbaar voor storingen.

Back To Top
BEL ONS