skip to Main Content

Wolthuis Rioolservice kunt u voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Riool verstopt
  • WC verstopt
  • Afvoer verstopt
  • Riolering vervangen en aanleggen
  • Lekkage
  • Verstopping badkamer of keuken
  • Rioolvliegjes
  • Stank overlast
  • Riool inspectie
Bel: 0181 201919

WC verstopt Schiedam?

Een verstopte wc? Niets is vervelender. Wolthuis Rioolservice ontstopt uw wc snel en voordeling. Bel 0181-201919 en wij helpen u direct!

Riool verstopt Schiedam?

Last van een verstopte riolering? Schakel dan Wolthuis Rioolservice in! Wij ontstoppen uw riool en zorgen dat dit niet meer voorkomt! Bel vandaag nog.

Afvoer verstopt Schiedam?

Afvoer in uw keuken of badkamer verstopt? Ontstoppingsbedrijf Wolthuis helpt u snel! 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. Bel 0181-201919!

Riool ontstopping of verstopping in Schiedam?

Heeft u te maken met een keuken, badkamer, wastafel of toilet verstopping in Schiedam? Wolthuis Rioolservice is uw ontstoppingsbedrijf. Ook voor een lekkage, gebroken riool, vervelende rioollucht of andere rioolproblemen helpen wij u graag. Heeft u last van stank overlast en rioolvliegjes, maar weet u niet wat er precies aan de hand is? Schakel ons in voor een rioolinspectie. Op welke dag of tijd u ons ook nodig heeft, wij staan voor u klaar. Wolthuis Rioolservice biedt u een 24/7 dienst aan. Zo kunt u 7 dagen in de week gebruik maken van onze rioolservice in Schiedam.

Laat uw riolering vervangen en aanleggen in Schiedam

Heeft u wel eens last van een vieze rioollucht en vaak te maken met een afvoer, douche, riool of wc die verstopt is? Dan is de kans groot dat uw riool kapot is. Problemen aan het riool komen altijd onverwacht. Een verstopte riolering kan vele oorzaken hebben. Vaak komt een kapotte riolering door het riool of afvoer die verzakt of kapot is. Hierdoor kan er ook weer een lekkage en wateroverlast ontstaan. Maar het kan ook zo zijn dat uw riool verkeerd is aangelegd of dat uw riool is gebroken. Om problemen te voorkomen is het van belang dat u een goede riolering laat aanleggen. Heeft u een riolering laten vervangen? Dan voorkomt u narigheid, ook als u uw riool goed laat onderhouden. Voorkom vervelende problemen en laat uw riool aanleggen door Wolthuis Rioolservice of schakel ons in voor rioolreiniging in Schiedam.

Vind de oorzaak met behulp van camera inspectie

Bij Wolthuis Rioolservice brengen wij het probleem aan het licht met behulp van camera inspectie. Met onze speciale camerasystemen sporen we de verstopping op. Door het lokaliseren van het rioolprobleem voorkomt u sloop- of graafwerk en hoge kosten. Na de camera inspectie ontvangt u van een vrijblijvende offerte en advies voor het oplossen van het probleem. Denk aan oplossingen als rioolreiniging, riolering laten vervangen of een nieuwe riolering laten aanleggen in Schiedam.

Schakel onze ontstoppingsdienst in vanuit Schiedam

Zoekt u een ontstoppingsbedrijf in Schiedam? Laat de specialisten van Wolthuis Rioolservice langskomen als u te maken heeft met een verstopping of opstopping. Weet u niet zeker of uw wc, riool, afvoer, douche verstopt is? Benader ons voor rioolinspectie. Wilt u uw riool een onderhoudsbeurt geven? Schakel ons in voor een grondige rioolreiniging. Bel ons op 0181-201919 of stuur een mail naar info@wolthuisrioolservice.nl. Wij zijn uw ontstoppingsbedrijf in Schiedam.

Back To Top
BEL ONS