skip to Main Content

Wolthuis Rioolservice kunt u voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Riool verstopt
  • WC verstopt
  • Afvoer verstopt of kapot
  • Riolering vervangen en aanleggen
  • Lekkage
  • Verstopping badkamer of keuken
  • Rioolvliegjes
  • Stank overlast en rioollucht verhelpen
  • Riool inspectie
Bel: 0181 201919

WC verstopt Rotterdam?

Een verstopte wc? Niets is vervelender. Wolthuis Rioolservice ontstopt uw wc snel en voordeling. Bel 0181-201919 en wij helpen u direct!

Riool verstopt Rotterdam?

Last van een verstopte riolering? Schakel dan Wolthuis Rioolservice in! Wij ontstoppen uw riool en zorgen dat dit niet meer voorkomt! Bel vandaag nog.

Afvoer verstopt Rotterdam?

Afvoer in uw keuken of badkamer verstopt? Ontstoppingsbedrijf Wolthuis helpt u snel! 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. Bel 0181-201919!

In Rotterdam te maken met een riool verstopping?

Heeft u in Rotterdam te maken met een verstopping van uw riool? Zoals bijvoorbeeld de wc, afvoer of douche die verstopt is? Of het nu gaat om een wastafel, keuken of badkamer verstopping: u kunt altijd rekenen op de professionaliteit van Wolthuis Rioolservice. Er zijn diverse signalen van een verstopte riolering zoals een lekkage, rioolvliegjes, water dat in de afvoer blijft staan of stankoverlast. Het is mogelijk dat uw riolering op dat moment verzakt of gebroken is en vervangen moet worden. Maar soms is een rioolreiniging al voldoende om het rioolprobleem in Rotterdam te verhelpen. U kunt ons ontstoppingsbedrijf 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. Mocht u niemand te spreken krijgen, spreek dan een bericht in en laat uw telefoonnummer achter. We bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Onze ontstoppingsdienst nabij Rotterdam is snel en zorgvuldig

Een riool, wc of afvoer die verstopt is, is ontzettend vervelend. Wanneer u ons ontstoppingsbedrijf belt proberen we altijd snel een grondige rioolreiniging te verrichten. U kunt ons bellen bij een wastafel, keuken of badkamer verstopping en ook voor verstoppingen van uw toilet in Rotterdam. Wij zijn niet alleen snel, maar ook altijd te bereiken, 24/7. Uw riolering kan makkelijk verstopt raken door de rommel die door de riolering wordt gespoeld. Denk aan haren, zeep, uitwerpselen, toiletdoekjes en chemicaliën. Om te achterhalen waar de verstopping zich bevindt, voeren we eerst een camera inspectie uit zodat we de binnenkant van uw riolering in kaart kunnen brengen. Hierna kunnen we overgaan tot efficiënte rioolreiniging.

Uw riool gebroken of verzakt? Ons ontstoppingsbedrijf helpt

Een riool dat is gebroken of verzakt kan grote problemen veroorzaken bij u in Rotterdam. Denk aan stankoverlast of een vervelende rioollucht. Onze rioolservice helpt u graag om deze rioolproblemen aan te pakken. Bekende rioolproblemen bij verstoppingen of een riool dat is verzakt of gebroken: meerdere malen per jaar een verstopping, water of schimmel in de kruipruimte of keuken, wastafel of badkamer verstopping. Wij staan voor u klaar voor rioolreiniging, camera inspectie en kunnen ook uw riool vervangen of nieuw aanleggen.

Vanuit Rotterdam kunt u 24/7 rekenen op onze ontstoppingsdienst

Last hebben van stankoverlast, rioolvliegjes of een wc, afvoer of riool dat verstopt is, is altijd ontzettend vervelend. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, is onze ontstoppingsdienst 24/7 bereikbaar. Dus ook op zondag en midden in de nacht. U kunt op ons rekenen voor rioolreiniging of rioleringen aanleggen of vervangen. Wacht nooit te lang wanneer u last heeft van een badkamer, toilet, keuken of wastafel verstopping in Rotterdam. Ons telefoonnummer: 0181-201919.

Back To Top
BEL ONS