skip to Main Content

Wolthuis Rioolservice kunt u voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Riool verstopt
  • WC verstopt
  • Afvoer verstopt
  • Riolering vervangen en aanleggen
  • Lekkage
  • Verstopping badkamer of keuken
  • Rioolvliegjes
  • Stank overlast
  • Riool inspectie
Bel: 0181 201919

WC verstopt Ridderkerk?

Een verstopte wc? Niets is vervelender. Wolthuis Rioolservice ontstopt uw wc snel en voordeling. Bel 0181-201919 en wij helpen u direct!

Riool verstopt Ridderkerk?

Last van een verstopte riolering? Schakel dan Wolthuis Rioolservice in! Wij ontstoppen uw riool en zorgen dat dit niet meer voorkomt! Bel vandaag nog.

Afvoer verstopt Ridderkerk?

Afvoer in uw keuken of badkamer verstopt? Ontstoppingsbedrijf Wolthuis helpt u snel! 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. Bel 0181-201919!

Behoefte aan rioolreiniging in Ridderkerk?

Heeft u een verstopping in uw keuken, badkamer, toilet of wastafel geconstateerd in Ridderkerk? Benader Wolthuis Rioolservice. Als uw afvoer, wc, riool of douche verstopt is, voeren wij een riool inspectie uit, gevolgd door een rioolreiniging of het aanleggen van een riolering. Heeft u last van rioolvliegjes en een stinkende rioollucht? Ons ontstoppingsbedrijf lost graag de oorzaak op van deze stank en overlast. Haal onze ontstoppingsdienst nu direct naar Ridderkerk.

Onze rioolservice verhelpt uw opstopping graag

Omdat er jaarlijks ongeveer 150.000 liter water per huishouden door het riool spoelt, kijken wij er niet van op dat een afvoer, douche, wc of riool wel eens verstopt. De oorzaak hiervan is dat uitwerpselen, zeepresten, voedselresten en bijvoorbeeld vochtig toiletpapier zich gaan ophopen in uw riool, met een verstopping als gevolg. Een rioolreiniging biedt dan uitkomst. Laat u uw riolering in Ridderkerk niet op tijd reinigen? Dan moeten we uw riolering wellicht vervangen. In dit geval zal ons ontstoppingsbedrijf uiterst vakkundig een nieuwe riolering aanleggen. Dus zit er in uw badkamer, wastafel, toilet of keuken een verstopping? Wacht dan niet te lang voor een grondige rioolreiniging in Ridderkerk.

Laat onze camera inspectie de verstopping ontdekken

Rioolvliegjes en stank overlast door een smerige rioollucht duiden op rioolproblemen. Wij achterhalen graag wat er precies aan de hand is door middel van een riool inspectie. Wij voeren met een ingenieuze camera deze inspectie uit. De ene keer ontdekken we een heftige verstopping, de andere keer blijkt de afvoer of het riool verzakt, misschien is uw afvoer wel kapot, het riool gebroken of is er sprake van een lekkage. Wat er ook aan de hand is, onze rioolservice helpt u graag. Omdat we via de camera inspectie nauwkeurig kunnen achterhalen waar de lekkage zit of waar het riool gebroken is, hoeven we amper breek- of graafwerk te verrichten. Kortom, schakel ons in voor het repareren, vervangen of het aanleggen van een riolering in Ridderkerk.

Benader onze rioolservice vanuit Ridderkerk

Heeft u in Ridderkerk last van een verstopte wc, afvoer, douche of een verstopt riool? Schakel ons ontstoppingsbedrijf in voor een uitvoerige rioolreiniging. Wolthuis Rioolservice is 24/7 bereikbaar. Bel naar 0181-201919, mail naar info@wolthuisrioolservice.nl of vul ons online contactformulier in. Die verstopping in uw wastafel, badkamer, keuken of toilet in Ridderkerk komen wij vakkundig, snel en graag voor u verhelpen!

Back To Top
BEL ONS