skip to Main Content

Wolthuis Rioolservice kunt u voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Riool verstopt
  • WC verstopt
  • Afvoer verstopt
  • Riolering vervangen en aanleggen
  • Lekkage
  • Verstopping badkamer of keuken
  • Rioolvliegjes
  • Stank overlast
  • Riool inspectie
Bel: 0181 201919

WC verstopt Reeuwijk?

Een verstopte wc? Niets is vervelender. Wolthuis Rioolservice ontstopt uw wc snel en voordeling. Bel 0181-201919 en wij helpen u direct!

Riool verstopt Reeuwijk?

Last van een verstopte riolering? Schakel dan Wolthuis Rioolservice in! Wij ontstoppen uw riool en zorgen dat dit niet meer voorkomt! Bel vandaag nog.

Afvoer verstopt Reeuwijk?

Afvoer in uw keuken of badkamer verstopt? Ontstoppingsbedrijf Wolthuis helpt u snel! 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. Bel 0181-201919!

Maak 24/7 gebruik van onze rioolservice in Reeuwijk

Wolthuis Rioolservice is 24/7 bereikbaar voor uw rioolproblemen in Reeuwijk. Denk aan een wastafel, badkamer of keuken verstopping of een verstopping van uw toilet. U kunt ons ook inschakelen wanneer u in Reeuwijk last heeft van een lekkage, stankoverlast, rioolvliegjes, vreemde rioollucht of als uw riool verzakt of gebroken is. Daarnaast zijn wij ook vakkundig in riolering aanleggen of vervangen. Onze rioolreparatie, rioolreiniging en riool inspectie verloopt vakkundig, professioneel, zorgvuldig en zo snel mogelijk. U kunt ons ontstoppingsbedrijf 24/7 telefonisch bereiken. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan telefonisch om een offerte.

Zorg ervoor dat uw kapotte riolering op tijd wordt vervangen

Is uw afvoer of riool verzakt of gebroken in Reeuwijk? Schakel onze rioolservice in om uw riolering te vervangen of aan te leggen. Er zijn meerdere oorzaken die ervoor zorgen dat uw riolering verstopt of kapot is. Uw riool kan bijvoorbeeld verzakt of gebroken zijn. Andere oorzaken zijn wortelgroei, scheurtjes, verkeerde aansluiting, een te grote of te kleine diameter of slechte vertakkingen. Een riolering die kapot is, veroorzaakt geregeld een douche, wc of afvoer verstopping. Daarnaast kunt u ook last krijgen van rioolvliegjes, vieze rioollucht of misschien zelfs stankoverlast. Contacteer ons ontstoppingsbedrijf voor een afspraak bij u in Reeuwijk. Wij zullen dan een riool inspectie uitvoeren en vervolgens een offerte voor u opstellen.

Riool verstopping snel opgelost

Last van een keuken, badkamer of wastafel verstopping in Reeuwijk? Of heeft u te maken met stankoverlast of een nare rioollucht? Neem contact op met onze ontstoppingsdienst en we streven ernaar uw verstopping zo snel mogelijk te verhelpen. Sommige mensen willen eerst zelf aan de slag gaan als hun douche, afvoer of wc verstopt is. Zij gebruiken dan een trekveer, plopper of vloeibare rioolontstopper. Voor een kleine verstopping kan het helpen. Let er wel op dat bepaalde vloeibare rioolontstoppers rioleringen kunnen aantasten en tevens slecht zijn voor het milieu. Voor grotere verstoppingen in Reeuwijk kunt u beter onze ontstoppingsdienst contacteren, zodat de verstopping veilig en grondig wordt verholpen.

Dé rioolservice in Reeuwijk en omstreken

Wolthuis Rioolservice is een deskundig ontstoppingsbedrijf voor alle badkamer, keuken, toilet of wastafel verstoppingen. Wij voeren rioolreparatie en rioolreiniging uit en kunnen uw riolering vervangen en aanleggen. Contacteer ons ook wanneer uw riool of afvoer gebroken of verzakt is. Last van rioolvliegjes, lekkage of stankoverlast? Bel direct, wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u in Reeuwijk klaar. Wordt er niet opgenomen? Laat dan een bericht en telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug. Ons telefoonnummer: 0181-201919.

Back To Top
BEL ONS