skip to Main Content

Wolthuis Rioolservice kunt u voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt
 • WC verstopt
 • Afvoer verstopt of kapot
 • Douche verstopt
 • Badkamer verstopping
 • Riolering vervangen en aanleggen
 • Lekkage
 • Badkamer of keuken verstopping
 • Rioolvliegjes
 • Stank overlast en rioollucht verhelpen
 • Riool inspectie
Bel: 0181 201919

WC verstopt Nootdorp?

Een verstopte wc? Niets is vervelender. Wolthuis Rioolservice ontstopt uw wc snel en voordeling. Bel 0181-201919 en wij helpen u direct!

Riool verstopt Nootdorp?

Last van een verstopte riolering? Schakel dan Wolthuis Rioolservice in! Wij ontstoppen uw riool en zorgen dat dit niet meer voorkomt! Bel vandaag nog.

Afvoer verstopt Nootdorp?

Afvoer in uw keuken of badkamer verstopt? Ontstoppingsbedrijf Wolthuis helpt u snel! 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. Bel 0181-201919!

Een rioolservice nabij Nootdorp met vele voordelen

Als u Wolthuis Rioolservice inschakelt voor uw rioolproblemen in Nootdorp, krijgt u een uitstekende service en vakmanschap. Ons ontstoppingsbedrijf onderscheidt zich op diverse vlakken van andere aanbieders. Denk aan scherpe tarieven, hoge klantvriendelijkheid, hoge klanttevredenheid, zeer snelle service, 3 maanden garantie, transparantie over de kosten en werkzaamheden en 24 uur per dag bereikbaarheid. U kunt ons ontstoppingsbedrijf vanuit Nootdorp inschakelen bij badkamer, keuken en wastafel verstoppingen, als uw wc en gehele riool verstopt is of wanneer uw riool of afvoer gebroken of verzakt is. Met grote zorg voeren wij rioolreiniging uit en zijn wij het juiste bedrijf om uw riolering aan te leggen of te vervangen.

De diensten van ons ontstoppingsbedrijf

Wist u dat er jaarlijks ongeveer 150.000 liter water door het riool wordt gespoeld? In dit water zitten onder andere zeepresten, ontlasting, haren, wc papier, schoonmaakmiddelen, vet en soms zelfs maandverband. Het kan goed voorkomen dat naar verloop van tijd uw riool, afvoer of wc verstopt raakt, omdat de resten zich hechten aan de binnenkant van het riool. Bel dan meteen naar onze ontstoppingsdienst zodat we u in Nootdorp kunnen helpen. U kunt ons bellen bij keuken, badkamer, afvoer, wastafel, wc, dakgoot, vaatwasser en riool verstoppingen. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Riolering aanleggen of vervangen in Nootdorp?

Last van stankoverlast, een verstopping van uw toilet of is uw afvoer verstopt in Nootdorp? Waarschijnlijk is dan uw riolering verstopt. Er kan ook sprake zijn van een riool of afvoer dat verzakt of gebroken is. Als u wilt dat u rioolproblemen in Nootdorp snel worden verholpen, schakel dan onze rioolservice in en ga het niet zelf proberen te repareren. Bij riolering aanleggen, vervangen of reparatie komt ontzettend veel kijken. Het gaat namelijk om een heel netwerk onder de grond. Als u deze werkzaamheden aan ons uitbesteedt, gebeurt het goed en krijgt u garantie.

Professionele camera inspectie en aanpak rioolvliegjes

Een oorzaak van rioolproblemen is een riool of afvoer dat verzakt of gebroken is. Dit veroorzaakt keuken, badkamer en wastafel verstoppingen, stankoverlast en rioolvliegjes. Om uw rioolproblemen in Nootdorp goed te kunnen lokaliseren voeren we een camera inspectie uit. We kunnen dan de binnenkant van uw riolering bekijken en de aard van de verstoppingen achterhalen. Zo kunnen we zien of het gaat om een verstopping of dat uw riool gebroken of verzakt is. Heeft u last van rioolvliegjes? Schakel dan snel onze rioolservice in. Rioolvliegjes zullen namelijk niet vanzelf verdwijnen. Tevens zijn ze vaak een teken dat er iets mis is met uw riolering in Nootdorp. Wij zijn 24/7 bereikbaar op: 0181-201919.

Back To Top
BEL ONS