skip to Main Content

Wolthuis Rioolservice kunt u voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Riool verstopt
  • WC verstopt
  • Afvoer verstopt
  • Riolering vervangen en aanleggen
  • Lekkage
  • Verstopping badkamer of keuken
  • Rioolvliegjes
  • Stank overlast
  • Riool inspectie
Bel: 0181 201919

WC verstopt Moordrecht?

Een verstopte wc? Niets is vervelender. Wolthuis Rioolservice ontstopt uw wc snel en voordeling. Bel 0181-201919 en wij helpen u direct!

Riool verstopt Moordrecht?

Last van een verstopte riolering? Schakel dan Wolthuis Rioolservice in! Wij ontstoppen uw riool en zorgen dat dit niet meer voorkomt! Bel vandaag nog.

Afvoer verstopt Moordrecht?

Afvoer in uw keuken of badkamer verstopt? Ontstoppingsbedrijf Wolthuis helpt u snel! 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. Bel 0181-201919!

In Moordrecht last van een rioolverstopping?

In Moordrecht last van een verstopping van uw riool? Zoals een afvoer, wc of douche die verstopt is geraakt? Voor iedere keuken, wastafel of badkamer verstopping kunt u rekenen op Wolthuis Rioolservice. Een lekkage, stankoverlast of water dat blijft staan, zijn tekenen van een verstopte riolering. Moet uw riolering vervangen worden omdat het riool verzakt of gebroken is? Heeft u last van rioolvliegjes of zoekt u een bedrijf voor camera inspectie of rioolreiniging? Ook dan kunt u in Moordrecht op onze deskundigheid rekenen. Ons ontstoppingsbedrijf is altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Kunt u niemand bereiken? Wij bellen u zo snel mogelijk terug als u een bericht en uw telefoonnummer achterlaat.

Nabij Moordrecht een professionele en snelle ontstoppingsdienst

Heeft u in Moordrecht een riool, afvoer of wc die is verstopt? Voor een grondige rioolreiniging komt ons ontstoppingsbedrijf zo snel mogelijk uw kant op. Dit geldt voor een keuken, badkamer of wastafel verstopping of een verstopping van uw toilet in Moordrecht. Wij zijn dag en nacht, 7 dagen in de week bereikbaar. Omdat er van alles door de afvoer en de riolering wordt gespoeld, kan deze makkelijk verstopt raken. Zaken zoals chemicaliën, wc papier, maandverband, vet, zeep en ontlasting hechten zich beetje bij beetje aan het riool. Zo ontstaat een verstopping. Middels een camera inspectie kan onze ontstoppingsdienst achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Op die manier kan de rioolreiniging efficiënter uitgevoerd worden.

Bel ons ontstoppingsbedrijf wanneer uw riool is verzakt of gebroken

Als uw riool of afvoer is verzakt of gebroken, is uw riolering in Moordrecht mogelijk aan vervanging toe. Onze rioolservice is u graag van dienst. Zeker als u last heeft van stankoverlast of een vreemde rioollucht, omdat uw riool kapot is. Mocht u meerdere malen in het jaar een verstopping hebben, dan is dat mogelijk een signaal dat uw riool verzakt of gebroken is. Vet, schimmel of water in de kruipruimte of een badkamer verstopping in combinatie met een wastafel en keuken verstopping, zijn ook signalen van een riolering die stuk is. Voor een riolering reparatie, het vervangen of het aanleggen, kunt u ons altijd bereiken.

In Moordrecht 24/7 gebruik maken van onze ontstoppingsdienst

Het is altijd vervelend als uw riool, afvoer of wc verstopt is of wanneer u last heeft stankoverlast. Daarom vinden wij het belangrijk om 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar te staan als ontstoppingsdienst. Ook voor een riolering vervangen, repareren of aanleggen staan wij voor u klaar. Schroom niet en bel ons meteen vanuit Moordrecht als u een wastafel, keuken, toilet of badkamer verstopping heeft. Ons telefoonnummer: 0181-201919.

Back To Top
BEL ONS