skip to Main Content

Wolthuis Rioolservice kunt u voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Riool verstopt
  • WC verstopt
  • Afvoer verstopt
  • Riolering vervangen en aanleggen
  • Lekkage
  • Verstopping badkamer of keuken
  • Rioolvliegjes
  • Stank overlast
  • Riool inspectie
Bel: 0181 201919

WC verstopt Hoogvliet?

Een verstopte wc? Niets is vervelender. Wolthuis Rioolservice ontstopt uw wc snel en voordeling. Bel 0181-201919 en wij helpen u direct!

Riool verstopt Hoogvliet?

Last van een verstopte riolering? Schakel dan Wolthuis Rioolservice in! Wij ontstoppen uw riool en zorgen dat dit niet meer voorkomt! Bel vandaag nog.

Afvoer verstopt Hoogvliet?

Afvoer in uw keuken of badkamer verstopt? Ontstoppingsbedrijf Wolthuis helpt u snel! 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. Bel 0181-201919!

Riool verstopping of opstopping in Hoogvliet?

Heeft u last van een vervelende rioollucht en rioolvliegjes in Hoogvliet? Maak gebruik van de ontstoppingsdienst Wolthuis Rioolservice. Niets is vervelender dan dat uw afvoer, douche, riool of wc verstopt is. Weet u niet zeker of u te maken heeft met een opstopping of verstopping? Wij komen graag bij u langs voor een rioolinspectie. Heeft u te maken met een storing of wenst u rioolreiniging? Maak gebruik van onze 24/7 rioolservice in Hoogvliet.

Uw specialist in riolering vervangen en aanleggen in Hoogvliet

Een keuken, badkamer, wastafel of toilet verstopping komt vaak doordat het riool kapot. Heeft u een kapotte riolering of is uw riool gebroken of verzakt? Dan zorgt dit vaak voor stankoverlast en rioolvliegjes. Ook kan hierdoor een lekkage en wateroverlast ontstaan. Het komt ook wel eens voor dat een riool verkeerd is aangelegd. Het is dan noodzakelijk om goede riolering te laten aanleggen. Is uw riolering verouderd en heeft u erg vaak last van een verstopping of opstopping? Dan kan het zijn dat wij uw riolering moeten vervangen. Zorg daarna ook voor regelmatig onderhoud en schakel ons in voor rioolreiniging in Hoogvliet.

Laat de verstopping of ontstopping opsporen met camera inspectie

Een verstopping of ontstopping is niet altijd direct te achterhalen. Weet u niet zeker of u een verstopte riolering heeft? Schakel ons dan in voor rioolinspectie. Wij brengen het probleem dan aan het licht met behulp van camera inspectie. Met onze speciale camerasystemen sporen we het rioolprobleem op. Met deze manier van lokaliseren, is sloop- of graafwerk niet nodig. Na de camera inspectie ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en advies voor het oplossen van het probleem. Denk aan oplossingen als rioolreiniging, riolering laten vervangen of een nieuwe riolering laten aanleggen in Hoogvliet.

Ontstoppingsbedrijf nodig in Hoogvliet? Bel of mail

Is uw afvoer, douche, wc of riool in Hoogvliet verstopt? Maak gebruik van de ontstoppingsdienst van Wolthuis Rioolservice. Ook als u niet zeker weet of u te maken heeft met een keuken, badkamer, wastafel of toilet verstopping, schakel ons dan in voor rioolinspectie. Wenst u voor uw riool een rioolreiniging? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. Bel ons op 0181-201919 of stuur een mail naar info@wolthuisrioolservice.nl. Onze deskundige specialisten zijn u graag van dienst voor riool reiniging, riool aanleggen en riool vervangen in Hoogvliet.

Back To Top
BEL ONS