skip to Main Content

Wolthuis Rioolservice kunt u voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Riool verstopt
  • WC verstopt
  • Afvoer verstopt
  • Riolering vervangen en aanleggen
  • Lekkage
  • Verstopping badkamer of keuken
  • Rioolvliegjes
  • Stank overlast
  • Riool inspectie
Bel: 0181 201919

WC verstopt Capelle aan den IJssel?

Een verstopte wc? Niets is vervelender. Wolthuis Rioolservice ontstopt uw wc snel en voordeling. Bel 0181-201919 en wij helpen u direct!

Riool verstopt Capelle aan den IJssel?

Last van een verstopte riolering? Schakel dan Wolthuis Rioolservice in! Wij ontstoppen uw riool en zorgen dat dit niet meer voorkomt! Bel vandaag nog.

Afvoer verstopt Capelle aan den IJssel?

Afvoer in uw keuken of badkamer verstopt? Ontstoppingsbedrijf Wolthuis helpt u snel! 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. Bel 0181-201919!

Uw partner in rioolreiniging in Capelle aan den IJssel

Heeft u last van een verstopping in uw toilet, keuken, wastafel of badkamer in Capelle aan den IJssel? Is uw wc, afvoer, riool of douche verstopt? Schakel Wolthuis Rioolservice in. Wij komen langs voor een riool inspectie, een rioolreiniging of voor het aanleggen van een riolering. Weet u niet precies wat er aan hand is, maar merkt u wel een smerige rioollucht en vieze rioolvliegjes op? Ook dan biedt ons ontstoppingsbedrijf uitkomst. Bel direct, dan snelt onze ontstoppingsdienst meteen naar Capelle aan den IJssel.

Laat onze rioolservice uw opstopping verhelpen

Dat een riool, douche, afvoer of wc verstopt raakt, is niet zo vreemd. Er spoelt jaarlijks namelijk wel zo’n 150.000 liter water per huishouden doorheen. Inclusief zeepresten, voedselresten, uitwerpselen en soms zelfs spullen die eigenlijk niet in het riool thuis horen. Omdat dit alles zich gaat hechten aan uw riool, vormt er op een gegeven moment een verstopping. Het is dan tijd voor een rioolreiniging. Doet u dit niet op tijd, dan moet uw riolering in Capelle aan den IJssel wellicht vervangen worden. Gelukkig kan ons ontstoppingsbedrijf ook een geheel nieuwe riolering aanleggen. Dus heeft uw toilet, badkamer, wastafel of keuken last van een verstopping? Laat ons dan langskomen in Capelle aan den IJssel voor een grondige rioolreiniging.

Ontdek de verstopping met onze camera inspectie

Heeft u last van rioolvliegjes? Hangt er een vieze rioollucht in uw woning? Maar weet u niet precies wat de oorzaak is van deze stank overlast? Schakel ons dan in voor een riool inspectie. Door middel van deze camera inspectie kunnen wij eenvoudig achterhalen wat er aan de hand is in uw riool. Soms ontdekken we ‘alleen maar’ een verstopping, maar soms blijkt er meer aan de hand. Denk aan een afvoer die kapot is, een heftige lekkage of het riool of de afvoer blijkt verzakt. Maar ook al is uw riool gebroken, onze rioolservice staat voor u klaar. Dankzij de camera inspectie weten we precies waar de lekkage of het gebroken riool zich bevindt. Dit voorkomt extra sloop- en graafwerk. Laat ons vandaag nog uw riolering repareren, vervangen of een nieuwe riolering aanleggen in Capelle aan den IJssel.

Schakel onze rioolservice in in Capelle aan den IJssel

Is uw riool, afvoer, douche of wc verstopt in Capelle aan den IJssel? Laat de specialisten van ons ontstoppingsbedrijf dan langskomen voor een grondige rioolreiniging. Wolthuis Rioolservice is 24/7 in te schakelen via 0181-201919, info@wolthuisrioolservice.nl of vul ons online contactformulier in. Laat ons de verstopping in uw keuken, badkamer, wastafel of toilet in Capelle aan den IJssel verhelpen!

Back To Top
BEL ONS