skip to Main Content

Wolthuis Rioolservice kunt u voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Riool verstopt
  • WC verstopt
  • Afvoer verstopt
  • Riolering vervangen en aanleggen
  • Lekkage
  • Verstopping badkamer of keuken
  • Rioolvliegjes
  • Stank overlast
  • Riool inspectie
Bel: 0181 201919

WC verstopt Barendrecht?

Een verstopte wc? Niets is vervelender. Wolthuis Rioolservice ontstopt uw wc snel en voordeling. Bel 0181-201919 en wij helpen u direct!

Riool verstopt Barendrecht?

Last van een verstopte riolering? Schakel dan Wolthuis Rioolservice in! Wij ontstoppen uw riool en zorgen dat dit niet meer voorkomt! Bel vandaag nog.

Afvoer verstopt Barendrecht?

Afvoer in uw keuken of badkamer verstopt? Ontstoppingsbedrijf Wolthuis helpt u snel! 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. Bel 0181-201919!

Kies voor onze rioolreiniging in Barendrecht

Zit er een verstopping in uw toilet, keuken, wastafel of badkamer in Barendrecht? Neem contact op met Wolthuis Rioolservice. Wij zorgen met onze rioolreiniging ervoor dat uw riool, wc, afvoer of douche niet langer verstopt is. Ook verzorgen we diensten in het aanleggen van een riolering of het uitvoeren van een nauwkeurige riool inspectie. Heeft u genoeg van die rioollucht en de rioolvliegjes? Al die stank en overlast haalt ons ontstoppingsbedrijf graag voor u weg. Benader onze ontstoppingsdienst direct vanuit Barendrecht.

Uw opstopping ligt bij onze rioolservice in de juiste handen

Wist u dat er elk jaar ruim 150.000 liter water per huishouden in het riool wordt gespoeld? Dat een douche, afvoer, riool of wc soms verstopt, mag dus geen verrassing heten. Naast het water spoelt er door een riolering namelijk ook voedselresten, zeepresten, uitwerpselen en ander spul. Dit hecht zich aan uw riool en zorgt voor een verstopping. Schakel ons in voor een rioolreiniging, zodat we uw riolering in Barendrecht tijdig kunnen reinigen. Als u hier te lang mee wacht, moet u ons straks inschakelen om uw riolering compleet te vervangen. Gelukkig is een nieuwe riolering laten aanleggen door ontstoppingsbedrijf alsnog niet heel prijzig. Maar denkt u dat uw wastafel, toilet, badkamer of keuken kampt met een verstopping? Schakel ons dan snel in voor een diepgaande rioolreiniging in Barendrecht.

De verstopping is zo ontdekt met onze camera inspectie

Waarom u hinder moet ondervinden van rioolvliegjes en stank overlast vanwege een vieze rioollucht, is niet altijd direct duidelijk. Gelukkig biedt onze riool inspectie uitkomst. Onze kleine camera voert een inspectie uit, waardoor eenvoudig gezien kan worden of er sprake is van een lekkage, een verstopping of een verzakking. Is inderdaad uw afvoer of riool verzakt of is het riool gebroken? Dan verzorgt onze rioolservice graag een vakkundige reparatie. We hoeven niet uw hele riolering open te breken, omdat de camera inspectie precies heeft aangegeven waar het riool gebroken is, verzakt is of waar de lekkage zit. Kortom, wij komen graag langs voor een reparatie, maar kunnen uw riolering ook vervangen of aanleggen in Barendrecht.

Schakel onze rioolservice in vanuit Barendrecht

Vreest u dat uw douche, afvoer, wc of riool verstopt is in Barendrecht? Laat dit probleem verhelpen door ons ontstoppingsbedrijf. Wolthuis Rioolservice staat 24/7 voor u klaar voor een complete rioolreiniging. Bel naar 0181-201919, mail naar info@wolthuisrioolservice.nl of vul ons online contactformulier in. Na ons bezoekje aan Barendrecht is die verstopping in uw badkamer, keuken, toilet of wastafel verleden tijd!

Back To Top
BEL ONS