skip to Main Content

Gelukkig nieuw jaar!

Wat hebben wij een fantastisch eerste jaar gedraaid met Wolthuis rioolservice. Heel veel klanten hebben wij kunnen helpen met hun kapotte riolen, verstopte wc’s, doucheputjes die niet meer doorlopen, afvoer van gootstenen en vaatwasser zijn weer werkend gekregen.

Dankzij jullie tevreden klanten hebben wij steeds meer naamsbekendheid gekregen en is de mond op mond reclame goed van de grond gekomen.

Wolthuis rioolservice is jullie erg dankbaar dat u het vertrouwen in een nieuw bedrijf heeft gegeven. Natuurlijk staan wij alleen voor goede en nette service, dit voeren wij ook altijd zo uit, maar een nieuw bedrijf is altijd spannend.

Ook heeft Wolthuis rioolservice ook veel connecties kunnen leggen met bedrijven, verenigingen en aannemers, waardoor wij een nog breder klantenbestand en potentieel klantenbestand kunnen aanleggen.

Voor 2019 is het doel nog meer klanten tevreden achter te laten na een reparatie, nieuw aangelegd riool of ontstopping. Wilt u ook graag goed geholpen worden, door een vriendelijk en professioneel bedrijf met enthousiaste en vakbekwame mensen? Neem contact op met Wolthuis Rioolservice door te bellen met 0181 201919, een mail te sturen naar info@wolthuisrioolservice.nl  of  het contactformulier in te vullen op de website.

Wij wensen u een goed, fijn, gezond en gelukkig 2019 toe!

Back To Top
BEL ONS